• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Evlilik Okulu’nda 26. Dönem Başladı

Evlilik Okulu’nda 26. Dönem Başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 26. dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 26. dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 26. dönem başladı. Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

Evlilik Okulu projesinin büyük ilgi gördüğünü kaydeden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, "Evlilik Okulu projemize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Her geçen gün Evlilik Okulu'na gelen kursiyer sayımız artıyor. Bu bizim için memnuniyet verici. İnşallah proje bittiğinde "iyi ki bu eğitimlere katılmışız" diyeceksiniz" dedi. Eğitimlere nişanlı, evli ve bekarların katılabildiğine işaret eden Değirmenci, "Öncelikle evlilik kararınızın hayırlı olmasını diliyorum. Evlilik sadece sizi değil tüm toplumu etkiliyor. Sağlıklı bir toplum oluşacaksa bunun temeli sağlıklı evlilikler ile oluyor. Evlilik kararı hayatın en önemli kararı. Bu birlikteliklerinizin hayatınızın sonuna kadar devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim konusundaki tüm projelere destek verdiğini ifade eden Değirmenci, "Büyükşehir Belediyesi olarak bizim için "eğitim" denildiğinde akan sular duruyor. Ailemi Seviyorum projesi de eğitim programlarımız içerisinde en çok öncelik verdiğimiz ve hassasiyet gösterdiğimiz bir proje. İnsanlarımızı geleceğe hazırlıyoruz. İnşallah bu projemiz hep devam edecek. Sizden önceki vatandaşlarımızın mutlu referansları ile biz Evlilik Okulu olarak büyümeye devam ediyoruz. Sizler geldiğiniz sürece biz burada olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Evlilik Okulu’nda 26. Dönem Başladı

Evlilik Okulu’nda 26. Dönem Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim