• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

Evlilik Okulu Projesi Devam Ediyor

Evlilik Okulu Projesi Devam Ediyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu, aileye bağlı iletişim problemlerinin azaltılması,...

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu, aileye bağlı iletişim problemlerinin azaltılması, nitelikli ve mutlu evliliklerin kurulması, faydalı ve sağlıklı bireylerin yetişebilmesi için hizmet vermeye devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü sosyal sorumluluk projesi Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu, Denizli halkı tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Evlilik Okulu, bugüne kadar 900'ün üzerinde mezun verdi. Projenin sadece evliliğe hazırlık yapanları değil evli ve bekarları da hedef aldığı belirtilirken, Evlilik Okulu aileye bağlı iletişim problemlerinin azaltılması, nitelikli ve mutlu evliliklerin kurulması, faydalı ve sağlıklı bireylerin yetişebilmesi için hizmet vermeye devam ediyor.

Evlilik psikolojisi, evliliğin ilk dönemleri, aile ekonomisini oluşturma, stresle baş etme yöntemleri, sağlıklı bir aile kurmak için öneriler, evlilik ve hukuki haklar, doğru iletişim gibi konularda eğitim verilen Evlilik Okulu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında eğitimlerini sürdürüyor. Haftada 2 saat olmak üzere toplam 16 saat süren Denizli Büyükşehir Belediyesi Evlilik Okulu'nu başarıyla tamamlayan çiftlere nikah salonlarında da indirim yapılıyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ailenin toplumun en küçük yapı taşı olduğunu ifade ederek, bu yapının sağlıksız olması durumda toplumun da sağlıklı olamayacağına dikkat çekti. Başkan Zolan, " Bizler daha sağlıklı ve mutlu bir toplum için sağlıklı aile yapıları oluşturulması gerektiği inancındayız. Bu nedenle bu projeye imza attık. Eğer aile sağlamsa, vücuttaki hücreler gibi görevini tam yapıyorsa toplumda; huzurlu, mutlu ve başarılıdır. Toplumumuzun ve çocuklarımızın geleceği, insanlarımızın mutluluğu için bu okulu önemsiyoruz. Umarım bu okulumuz mutlu ve huzurlu evliliklere vesile olmaya devam eder" dedi.

Evlilik Okulu Projesi Devam Ediyor

Evlilik Okulu Projesi Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim