• BIST 9562.51
  • Altın 2489.416
  • Dolar 32.4951
  • Euro 34.7968
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Evli Çiftler Artık Özel Günlerini Unutmayacak

Evli Çiftler Artık Özel Günlerini Unutmayacak
Evli çiftler için önemli olan özel günlerin unutulması zaman zaman sıkıntılara yol açarken, Vanlı bir esnafın hat sanatı ile süsleyerek satışa sunduğu...

Evli çiftler için önemli olan özel günlerin unutulması zaman zaman sıkıntılara yol açarken, Vanlı bir esnafın hat sanatı ile süsleyerek satışa sunduğu "Her Sene Bugün" isimli aşk tablosu ise bu unutkanlıklara son veriyor.

Kadınlar için büyük önem arz eden özel günlerin hatırlanması çiftlerin evliliğine renk katarken, özel günlerini unutan çiftler arasında ise zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Özel olarak piyasada satılan "Her Sene Bugün" isimli aşk tablolarını satın alarak, evli çiftlerin isimlerini yazan ve süsleyen Hat-Kaligrafi Bürosu sahibi Muhammed Tuci, aşk tablosuna olan ilginin arttığını söyledi. Özel günlerini unutmak istemeyen çiftlerin bu tablo sayesinde huzurlu bir yıl geçirebileceklerini anlatan Tuci, "İlişkilerde her iki tarafı da üzen durumlar var. Bu durumlardan bir tanesi de özel günlerin unutulması. Süsleyerek satışa sunduğumuz bu tabloda bir aylık günler bulunmaktadır. Evli çiftler hangi günde evlenmişler ise "Her Sene Bugün" isimli aşk tablolarında örneğin ilk tanıştıkları anlar, yüzük, nişan tarihleri, evlilik gibi özel günlerini işaretliyorlar. Yüzük ise o yüzüğün gösterildiği yap-boz parçasını, o sayısının üzerine bırakarak özel günlerini unutmuyorlar. Böylece çiftler arasındaki huzursuzluğa neden olan özel günler sıkıntısı da yaşanmıyor. Kimi çiftler buraya gelerek, isimlerini yazdırarak ve evlilik tarihlerini attırarak alıyorlar. Kimisi de farklı günler için çeşitli tarihler yazdırmaktadırlar. Şu an buna olan ilgi güzel ama bunun daha da artacağını düşünüyorum" dedi.

Özel günlerini sürekli hatırlamak isteyen çiftlerin vermiş oldukları siparişler hazır hale getirilirken, "Her Sene Bugün" isimli aşk tablolarının ilerleyen günlerde adından çok söz ettireceği tahmin ediliyor.

Evli Çiftler Artık Özel Günlerini Unutmayacak

Evli Çiftler Artık Özel Günlerini Unutmayacak

Evli Çiftler Artık Özel Günlerini Unutmayacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim