• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Evlendirme Programına Katılan Şarkıcıya Tehdit Yağıyor

Evlendirme Programına Katılan Şarkıcıya Tehdit Yağıyor
Evlilik programında şansını arayan eski nişanlısının, klibinde oynamasıyla damat adayı tarafından terk edilmesinden sorumlu tutulan şarkıcı Umut Kaya...

Evlilik programında şansını arayan eski nişanlısının, klibinde oynamasıyla damat adayı tarafından terk edilmesinden sorumlu tutulan şarkıcı Umut Kaya tehdit mesajları aldığını belirtti.

Evlendirme programında şansını arayan eski nişanlısının başka biriyle birlikteyken kendisini araması ve klibinde oynaması ile birden kendini evlendirme programının içinde bulan şarkıcı İzmirli pop müzik şarkıcısı Umut Kaya, yaşadıklarına isyan etti. Eski nişanlısı Ceyda Kırıcı'nın programdaki damat adayı Adnan Kızıltaş tarafından terk edilmesi ve programdan elenmesi ile sorumlu tutulan Umut Kaya tehdit mesajları aldığını ifade etti.

"TEHDİT MESAJLARI ALIYORUM"

Evlilik programında olay olan eski nişanlı Umut Kaya, programdaki Ceyda Kırıcı ile 2 yıl önce nişanlı olduklarını ancak anlaşamayarak ayrıldıklarını belirterek, "Programda arkamdan sürekli konuşuluyor ve ben hiçbir şekilde savunulmadım. Eve gittiğimde skandalla karşılaştım. Yalan söylediğimi, kanaldan para aldığım söylendi. Üzerime o kadar çok geliniyor ki. Sosyal medyadan tehdit mesajları alıyorum. Kötü ve iğrenç mesajlar ile tehditler geliyor. Bu mesajları atanların cahil insanlar olduğunu düşünüyorum. Hani işi gücü olmayan, kıyıda köşede, evde oturmuş çiğdem yiyen tipler bence. Ceyda sütten çıkmış ak kaşık da ben neyim? Ben de insan evladıyım, benim de anam babam var. O konuşurken, diğer kızlar evde benim kazanımı kaynatırken iyiydi de ben konuşunca mı kötü oldu" dedi.

"ELENMESİNE BEN NEDEN OLMADIM"

Umut Kaya ile klip görüntüleri ortaya çıktıktan sonra programdan ayrılan Ceyda Kırıcı ile şu an görüşmediklerini dile getiren Kaya, eski nişanlısının elenmesine neden olduğu gibi bir algı olduğunu, suçun üzerine kaldığını ancak kendisinden önce nişanlısının zaten evde sürekli kendisiyle ilgili konuştuğunu söyledi.

DAMAT ADAYINA "NİŞANLIMA DİKKAT ET" DEMİŞ AMA…

Eski nişanlısının evde birlikte olduğu damat adayı Adnan Kızıltaş'ın da eski arkadaşı olduğunu belirten Umut Kaya, "Adnan eve girmeden bir hafta önce görüşmüştük. Adnan'a "Eve giriyormuşsun hayırlısı olsun. Ceyda benim eski nişanlım, dikkat et" dedim. Adnan gitti Ceyda ile arkadaş oldu, buna da anlam veremedim. Emanet etmek değil de bir geçmişim olduğunu, iki yıl çıktığımızı ve üzerine gitmemesi gerektiği şeklinde söyledim ama nedense gitmiş banko eski nişanlım Ceyda'ya oynamış" diye konuştu.

Kendisini bu olaylardan dolayı bir anda evlilik programının içinde bulan Kaya "Eve girmemi istiyorlar, çağırıyorlar. Eğer girersem Ayça ya da Mehtap'tan birini seçmemi istiyorlar. Bilemiyorum" dedi.

"SENARYO OLABİLİR AMA GERÇEK AŞKLAR VAR"

Evlendirme programının bir kurgu olduğu iddialarına da değinen Umut Kaya, şunları söyledi: "Birçok şey senaryo değil de insanlar gaza geliyor. Ama Adnan ile Ceyda'nın aşkı gerçekti. Fakat Ceyda'nın kendini ifade edememesi nedeniyle ve dengesiz hareketlerinden dolayı Adnan, Ceyda'dan kurtulmak istedi ve ayrıldı. Ama senaryo karakterlere gelirsek öyle bir şey söz konusu olabilir var. Birkaç kişide gördüm ben onu. Programın tamamen kurgu olduğunu yazmışlar birkaç haber sitesinde. Tabiî ki bir şekilde yönlendirme yapılıyor ama gerçek aşklar da yaşanıyor. Olabiliyor ama oynayanlar da var."

Programdan para aldığı ve yalan söylediğine kadar hakkında pek çok iddialar çıktığını anlatan Kaya, eski nişanlısının iyi kendisinin kötü polis olarak gösterildiğini dile getirdi.

"BEN GİRERSEM KENDİ GELİN ADAYIMI BEKLERİM"

Programa girmesiyle reytinglerin yükseldiğine dikkat çeken Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Büyük bir ihtimal yapım şirketi, beni tekrar içeriye almaya çalışacak. Çok reyting aldığı için katıldığım program, "gel sen evde kal" diyebilirler. Tıklanmalara bakıyorum sitede, başkalarınınki 35 binlerde, benim fragmanım bir milyonu geçmiş. Bu da kanal için iyi bir reyting. Bu anlamda Ceyda ile ikimizi de alabilirler içeriye ya da beni Mehtap, Ayça ya da Melis ile eşleştirebilirler. Her an her şey olabilir. Mehtap mı Melis mi Ayça mı olur? Bence hiçbiri olmaz. Karakterime uymayan, bana uzak tipler. Eğer gidersem ben ne yaparım? Kendi yeni gelin adayı mı beklerim."

DİZİ VE EVLİLİK PROGRAMLARINDAN TEKLİF YAĞIYOR

Umut Kaya, programa çıktıktan sonra diğer evlilik programlarının yanı sıra birçok diziden de oyunculuk yapması yönünde teklif aldığını sözlerine ekledi.

Evlendirme Programına Katılan Şarkıcıya Tehdit Yağıyor

Evlendirme Programına Katılan Şarkıcıya Tehdit Yağıyor

Evlendirme Programına Katılan Şarkıcıya Tehdit Yağıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim