• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Evkur Yeni Malatyaspor’un Arjantinlisi Dening iddialı konuştu

Evkur Yeni Malatyaspor’un Arjantinlisi Dening iddialı konuştu
Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Arjantinli Emanuel Dening, Düzce kampında yaptığı açıklamada, "Malatya'yı biraz araştırdım ve kariyerimin devamı...

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Arjantinli Emanuel Dening, Düzce kampında yaptığı açıklamada, "Malatya'yı biraz araştırdım ve kariyerimin devamı açısından iyi bir kulüp olduğuna karar verdim. Lig başladıktan sonra uzaktan attığım fantastik gollerimi göreceğinizi umut ediyorum" dedi.

Sarı-siyahlı kulübün yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna dahil ettiği ve Boluspor ile oynanan hazırlık maçında attığı golle dikkatleri üzerine çeken Dening, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Turnuvadaydım ve bir çok takımın benimle ilgilendiğini duyuyordum"

Malatya'yı kariyeri açısından iyi bir yer olarak gördüğü için tercih ettiğini belirten Arjantinli oyuncu, "Arjantin'de bir turnuvadaydım ve birçok takımın benimle ilgilendiğini duyuyordum. Yeni Malatya'nın teklifi menajerler aracılığıyla ulaştı. Orada anlattılar ve çok düzenli bir kulüp olduğunu söylediler. Ben de biraz Malatya'yı araştırdım ve kariyerimin devamı açısından iyi bir kulüp olacağına karar verdim" dedi.

"Uzaktan fantastik gollerimi göreceğinizi umut ediyorum"

Dening, uzaktan attığı fantastik gollere lig başladıktan sonra devam edeceğini de belirterek, "Şunu söylemek istiyorum, öncelikle takımımın kazanması önemli. Onun için gol de atmak istiyorum. Lig başladığı zaman yine böyle uzaktan fantastik gollerimi göreceğinizi umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

"İyi bir takımımız ve iyi bir arkadaşlığımız var"

Takım içerisinde de güzel bir ortamın olduğuna dikkati çeken Dening, "Geldiğim ilk günden beri çok sıcak bir ortam var. İyi bir takımımız ve iyi bir arkadaşlığımız var. Her şey çok güzel diye düşünüyorum. Burada mutluyum. Burada çok iyi antrenman alıyoruz. Bütün maçlara kazanmak için çıkacağız. Eğer çok iyi çalışırsak, iyi antrenman yaparsak büyük ekipleri de yenebiliriz. Bu sene elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim