• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Evkur Yeni Malatyaspor, Kardemir Karabükspor maçı için temkinli

Evkur Yeni Malatyaspor, Kardemir Karabükspor maçı için temkinli
Evkur Yeni Malatyaspor'da Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları sürürken, açıklamada bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, kazanmaları gereken zor bir...

Evkur Yeni Malatyaspor'da Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları sürürken, açıklamada bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, kazanmaları gereken zor bir maça çıkacaklarını söyledi.

Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı süren Issiar Dia dışındaki bütün futbolcular katıldı. Antrenman 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından yapılan taktik çift kale maçta sona erdi.

Bu arada takımdaki son durum ve Kardemir Karabük maçıyla ilgili açıklamada bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, oldukça zor bir maça çıkacaklarını kaydetti.

"Rakibimizin puan tablosundaki yeri kimseyi yanıltmasın"

Ligde artık hiçbir takımın puan kaybına tahammülünün olmadığını belirten Bulut, "Geçen hafta aldığımız 1 puanın anlam kazanması için Karabük'e sahamızda yenmemiz gerekiyor. Rakibimizin puan tablosundaki yeri kimseyi yanıltmasın, zira son haftalarda oynadığı futbol ortada. Geçen hafta biraz şanslı olmuş olsalar belki de kazan taraf olacaktılar. Biz rakibimize kesinlikle saygı duyuyoruz ve sahada da buna göre mücadele edeceğiz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi.

"Zor bir maça çıkacağız"

Bulut, Sadık ve Chabeka'nin cezalı oldukları için oynayamayacağını da belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Stoperimiz Sadık ve cezası devam eden bekimiz Chabeka kart cezalısı oldukları için bu maçta forma giyemeyecek. Onların yerine forma giyecek arkadaşlarımız da iyi mücadele vereceklerdir diye düşünüyorum. Golcümüz Khalid Boutaib de sakatlık sürecinden sonra yeniden aramızda olacak. Söylediğim gibi zor bir maça çıkacağız. Ancak bu zorluğu kolaya çevirmek bizim elimizde."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim