• BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Evinde 'Paşa'lar gibi! 2-1

Evinde 'Paşa'lar gibi! 2-1
Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, İstanbul'da Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Maça iyi başlayan ev sahibi Kasımpaşa, Tunay, Castro ev Eren'le etkili oldu. Aykut Kocaman'ın ekibinde ise ileride yalnız kalan Holmen'in çabaları özellikle ilk yarıda yeterli olmadı. 

Eren'den harika kafa golü

Maçın 29. dakikasında Paşa'nın atakları sonuç verdi ve Eren Derdiyok, güzel bir kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi. 

Sağ kanattan Castro'nun ortasına çok zor pozisyonda harika bir kafa vuruşu yapan Eren, topu kaleci Serkan'ın sağından üst köşeye gönderdi ve takımını öne geçirdi. 

Bakmadan gelişine vurdu

Kasımpaşa, golden sonra da etkili olan taraftı. 32'de kontratağa çıkan Kasımpaşa'da Tunay, Eren'in önüne çok güzel bıraktı. hafif sağ çaprazdan önündeki topa bakmadan gelişine vuran Eren kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 

İlk yarı 2-0'lık skorla sona erdi. 

İkinci yarı iki takım adına da durgun bir tempoyla başladı. İki farklı önde olan Kasımpaşa, Konya'yı da bu temposuna çekmeyi başardı ve tabiri caizse rakibini uyuttu. 

Konya 77'de uyandı

Konuk ekip 77. dakikada Ömer ALi Şahiner'in golüyle farkı bire indirdi ve umutlandı. 24 yaşındaki orta saha Volkan Fındıklı'nın pasında Ömer Ali defansın arkasına sarktı. Kasımpaşa'nın Fransız sol beki Olivier Veigneau'nun bu esnada ayağı kaydı ve Fransız oyuncu yerde kaldı. Kaleci Ramazan'la karşı karşıya kalan Ömer Ali, fırsatı kaçırmadı ve golü attı. 

Konya beraberliğe çok yaklaştı

85'te Konyaspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Kullanılan kornerde ceza sahası için Abdülkerim bomboş kafayı üstten auta gönderdi.

89'da kritik noktadan kullanılan frikikte Halil İbrahim Sönmez'in kaleye gönderdiği top az farkla auta çıktı. Bu pozisyonda beraberlik gelebilirdi. 

Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve Kasımpaşa 2-1'lik galibiyetle 3 puana uzanan taraf oldu. 

Bu skorun ardından Kasımpaşa 26 puana ulaşırken, Torku Konyaspor 23 puanda kaldı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim