• BIST 9800.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Evi Yanan Vatandaşa Muratpaşa Belediyesi Yardım Elini Uzattı

Evi Yanan Vatandaşa Muratpaşa Belediyesi Yardım Elini Uzattı
Elektrik kontağından çıkan yangında kullanılmaz hale gelen 83 yaşındaki Abdullah Arınan'ın eşyaları Muratpaşa Belediyesi tarafından yenilendi.

Elektrik kontağından çıkan yangında kullanılmaz hale gelen 83 yaşındaki Abdullah Arınan'ın eşyaları Muratpaşa Belediyesi tarafından yenilendi. Arınan'a kuru gıda yardımında bulunularak Aşevi'nden yemek alması sağlandı.

Güzeloba Mahallesi Örnekköy Sitesi'ne 4 ay önce Eskişehir'den gelerek yerleşen ve 12 Şubat tarihinde elektrik kontağından çıkan yangında evi yanan Abdullah Arınan'a Muratpaşa Belediyesi yardım elini uzattı. Muratpaşa Belediyesi'nin Turunç Masa Çağrı Merkezine komşularının başvurusu üzerine, 83 yaşındaki Abdullah Arınan'la irtibat kuran Sosyal Hizmetler Müdürlüğü öncelikle yaşlı vatandaşın barınma ihtiyacını karşılaması amacı ile Özel Huzurevi'nde 5 gün boyunca misafir etti.

KOMŞULARI EVİ TAMİR ETTİ

Elektrik kontağından çıkan yangında oturma ve yatak odası komple yanan Abdullah Arınan'ın evininin tamiratı yardımsever komşuları tarafından yapıldı. Muratpaşa Belediyesi, yalnız yaşayan 83 yaşındaki Abdullah Arınan'a yatak, koltuk takımı, yorgan, battaniye, nevresim takımı, yastık, halı, tv ve mutfak ocağı gibi ev eşyalarının yanı sıra kuru gıda yardımında bulundu. Muratpaşa Belediyesi yalnız yaşayan Abdullah Arınan'a yıl boyunca Aşevi'nden yemek getirilmesi kararı aldı.

"BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDERİM"

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, Abdullah Arınan'ı, özel huzurevinde beş gün boyunca misafir edildikten sonra döndüğü yenilenen evinde ziyaret etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür ettiğini söyleyen 83 yaşındaki Abdullah Arınan, "Komşularım Belediyeden yardım talebinde bulunmuşlar. Sağolsun Belediyemiz hemen eve gelerek yanımda yer aldılar. Komşularım evimin tadilatını yaptılar. Belediyemiz tarafından huzurevinde misafir edildim ve yeni eşyalarıma kavuştum" diye konuştu.

CEPHANECİ: "İHTİYAÇ SAHİBİNE YARDIM ELİNİ UZATIRIZ"

Muratpaşa'da yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan her vatandaşa yardım elini uzattıklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, "Abdullah amcamızı acil bir şekilde özel huzurevine kendisini yerleştirdik ve beş gün misafir ettik. Ev eşyalarının teminini, kuru gıda ve aşevinden yemek yardımında bulunulmasını sağladık. Evin elektrik tesisatı da Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yenilenecek. Muratpaşa'da, komsularımızın iyi gününde de, kotu gününde de yanındayız. Muratpaşa'da vatandaşlarımızın yüzü gülüyorsa her zaman memnun oluruz" diye konuştu.

Evi Yanan Vatandaşa Muratpaşa Belediyesi Yardım Elini Uzattı

Evi Yanan Vatandaşa Muratpaşa Belediyesi Yardım Elini Uzattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim