• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Evdeki patlamada ölen genç defnedildi

Evdeki patlamada ölen genç defnedildi
İzmir'in Buca ilçesinde, av malzemelerinin bulunduğu bir evde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 39 yaşındaki Ekrem Cire toprağa verildi.

İzmir'in Buca ilçesinde, av malzemelerinin bulunduğu bir evde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 39 yaşındaki Ekrem Cire toprağa verildi. Ortalığı savaş alanına çeviren patlama, Ufuk Mahallesi 869 Sokak'taki tek katlı evde, dün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İhbar üzerine giden ekipler, av malzemeleri satışı yaptığı belirlenen Cire'nin, enkaz altında cenazesine ulaştı. Yaralı olarak çıkarılan annesi 64 yaşındaki Müşerref Cire Tepecik Eğitim ve Araştırma, ağabeyi 40 yaşındaki Fikret Cire ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Anne Cire'nin hayati tehlikeyi atlattığı, ağabey Cire'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Patlamanın sebebinin belirlemek için polis ve itfaiye ekipleri evde inceleme yaptı. Terörle Mücadele Şubesi'nden ise bomba imha uzmanı çağırıldı. Bomba dedektörü ve özel eğitimli köpekle enkazda arama yapıldı. Arama sonucunda, kutular içinde barut, havalı tüfekler için üretilen ve havada patlayan, içi barut dolu hedefler bulundu. İddiaya göre hayatını kaybeden Ekrem Cire'nin evinin bir bölümünü imalathane gibi kullandığı, hedeflerin yapımında kullanılan maddeleri mikser benzeri bir makinede karıştırdığı, ortamda biriken gazın sıkışarak patladığı düşünüldüğü bildirildi. Evdeki patlamaya sebep olduğu sanılan hedeflerden, enkazda çok sayıda olduğu görüldü. Cire'nin, annesiyle aynı evde oturduğu ve bu işleri yeni yapmaya başladığı da öğrenildi.

BABASININ MEZARINA DEFNEDİLDİ

Ekrem Cire'nin cenazesi, ikindi vakti Yıkıkkemer Camisi'ne götürüldü. Cenaze namazının ardından, Kaynaklar Mezarlığı'nda, 2000 yılında kanserden kaybettiği babasının mezarına defnedildi.

Evdeki patlamada ölen genç defnedildi

Evdeki patlamada ölen genç defnedildi

Evdeki patlamada ölen genç defnedildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim