• BIST 9530.47
  • Altın 2470.868
  • Dolar 32.4789
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Evde ölü bulunan genç kız cinayetinde şok gelişme

Evde ölü bulunan genç kız cinayetinde şok gelişme
Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde lise öğrencisi 17 yaşındaki Dilek Anbar, evinde ölü bulundu. Fatma ve Hidayet Anbar çiftinin Dilek’i çocukken evlat edindi.Olay sonrası şoke eden bir gelişme yaşandı. 83 yaşındaki anneanne katil zanlısı olarak gözaltına alı


Mimar Sinan Mahallesi Oymapınar Caddesi’nde 4 katlı Dilek Apartmanı’nın 2’nci katında ailesiyle oturan Dilek Anbar, dün akşam annesi ve babası tarafından evin koridorunda yerde hareketsiz yatar halde bulundu. Kızlarını uyandırmaya çalışan Fatma ve Hidayet Anbar çifti, başarılı olmayınca 112’yi arayıp yardım istedi. Eve gelerek müdahale eden sağlık ekipleri, Dilek Anbar’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Dilek Anbar’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 
 
BOĞAZINI SIKARAK ÖLDÜRMÜŞ!
 
Korkunç olay sonrası Dilek Anbar'ı bebekken evlatlık edinen Hidayet-Fatma  Anbar çifti ile anneanne Nazmiye Yurtyapan'ın (83) emniyette ifadeleri alındı.  Yurtyapan'ın polisteki ifadesinde, torununun bıçakla kendisine saldırdığı,  kendisini korumak amacıyla ittikten sonra başındaki türbanla boğazını sıkarak  Anbar'ı öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi. 
 
İfadesinde, daha sonra kızını arayarak eve çağırdığı, kızının kocası  Hidayet Anbar'a haber verdiğini anlatan Yurtyapan, damadının da durumu emniyet  güçlerine bildirdiği kaydedildi. Hidayet ve Fatma Anbar çifti ile Yurtyapan, emniyetteki işlemlerinin  ardından Manavgat Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi, ardından  adliyeye sevk edildi. 
 
EVLAT EDİNMİŞLER
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda emekli olan Hidayet Anbar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda emekli olan Fatma Anbar’ın Dilek Anbar’ı bebekken evlat edindiği kaydedildi. Dilek Anbar’ın Düzce Güzel Sanatlar ve spor Lisesi ikinci sınıfında okuduğu, ailenin bu kente taşındığı, yazın ise Manavgat’taki evlerinde kaldıkları belirtildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim