• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Evde Karı-koca Sahada Rakip Oldular

Evde Karı-koca Sahada Rakip Oldular
Sivas'ta ayrı iki okulda beden eğitimi öğretmenliği yapan 15 yıllık evli çiftin kız voleybol takımları küçükler voleybol turnuvası finalinde karşı...

Sivas'ta ayrı iki okulda beden eğitimi öğretmenliği yapan 15 yıllık evli çiftin kız voleybol takımları küçükler voleybol turnuvası finalinde karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabakada kazanan dostluk oldu.

Yunus Emre Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmenliği yapan 42 yaşındaki Ayhan Işık ile Ziya Gökalp Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmenliği yapan 39 yaşındaki eşi Demet Işık'ın antrenörlüklerini yaptıkları kız voleybol takımları Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen küçükler voleybol turnası finalinde Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Evde karı, koca sahada rakip olan çiftin takımları sahada kıyasa mücadele ederken evli çiftte kenarda ter döktü. Üç set üzerinde oynanan maçın ilk iki setini 21-14, 21-16'lık skorlar ile kazanan Demet Işık'ın takımı Ziya Gökalp Ortaokulu il birincisi olarak kupayı kazandı.

Eşiyle karşılaşmanın diğer maçlardan farkı olmadığını söyleyen Ayhan Işık, "Bizden ziyade çocuklarımızın final maçına çıkmış olmasının verdiği heyecan, mutluluk maç bittiğinde bir tarafından sevinip, bir tarafın üzülmesi bunlar genel maçlarla yaşanan duyguların aynısıydı. Maçtan önce, hafta sonu evde geçen konuşmalar biraz farklıydı. Sahaya çıkıp, hakem düdüğü çalana kadar ev atmosferi ama o düdük çaldıktan sonra saha içerisine iki rakip olarak çıktık. Eşimin takımı kazandı tebrik ediyorum" dedi.

Eşiyle 8 yıl önce finalde bir kez daha karşılaştıklarını belirten Işık, "Bu ikinci oldu o maçı ben kazanmıştım. Bu rövanş oldu, rövanşı verdik. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

"EŞİMİN RAKİP OLMASINI İSTEMİYORDUM"

Eşiyle rakip olmayı istemediğini ifade eden Işık, "Final maçının havası farklı daha önce de kaybetseniz o kadar üzüntü yaşamıyorsunuz ama final maçında kaybetmenin burukluğu biraz daha yoğun yaşandığı için ben rakip olmasını istemiyordum ama oldu ve maçı aldı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Eşinin takımını mağlup ederek kupayı kazanan Demet Işık ise, "Önemli olan çocukların mutluluğu biz onlar için buradayız, onlar için antrenman yapıyoruz. Final maçını eşim ile oynamak benim açından stresliydi. Çocuklar çıktılar ellerinden gelen mücadeleyi yaptılar ve iyi olan kazandı diye düşünüyorum. Aslında çok denktik birçok hazırlık maçı yaptık. Çocuklar birbirlerini tanıyorlar arkadaşlar böyle bir güzel olaya vesile olduğumuz için herkese yaşattığımız için çok mutluyum. Hep böyle spor olsun hayatımızda "dedi.

Öğretmenler eşler maçta kaybeden olmadığını rakip olmalarının taraftarı maça çektiğini belirtti.

Evde Karı-koca Sahada Rakip Oldular

Evde Karı-koca Sahada Rakip Oldular

Evde Karı-koca Sahada Rakip Oldular

Evde Karı-koca Sahada Rakip Oldular

Evde Karı-koca Sahada Rakip Oldular

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim