• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Eurodesk, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde

Eurodesk, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde
Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağı...

Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağı EuroDesk, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan açıklamaya göre; 33 Avrupa ülkesinde faaliyette bulunan EuroDesk Bilgi Ağı, ülkemizde de Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye'de 62 il 137 kurum ile çalışan sistemde Tepebaşı Belediyesi 2012 yılında akreditasyon alarak çalışmalarına başladı. Açıklamada, "Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren EuroDesk, gençlere projeler konusunda ücretsiz soru yanıtlama hizmeti, soru sahiplerine öneri ve yardım hizmetleri, fonlarla ilgili Avrupa bilgisine internet erişimi sağlanması, eğitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri, konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, kaynak materyallerin basılması ve dağıtılması, Gençlik Programı ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması hizmetlerini sunuyor. EuroDesk Avrupa Gönüllü Hizmetleri bilgilendirme toplantılarının ve proje eğitimlerinin gerçekleştiği Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi'nde yapılan çalışmalarla gençler kendi projelerini üreterek hibe projelerine başvurabiliyor. Bu programlarla gençler yüzde 70 daha fazla istihdam olanağı yakalıyor. Değişim programları ve proje çalışmaları ayrıca gençlere kültürel farklılıkları ve kültürel dayanışmayı arttırma fırsatı sunuyor. Gençler bu programlardan herhangi bir maddi külfet altına girmeden ücretsiz faydalanabiliyor. Sizde 17 Şubat 2016 saat:18.00'da Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde gerçekleşecek toplantıya katılarak bu fırsatlar konusunda bilgi alabilirsiniz" denildi.

Eurodesk, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde

Eurodesk, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim