• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

EURO 2016 için Fransa'ya ilk önce THY uçtu

EURO 2016 için Fransa'ya ilk önce THY uçtu
EURO 2016 Resmi Hava Yolu Sponsoru Türk Hava Yolları'nın turnuvaya özel tasarladığı uçağı ilk uçuşu için Paris'e havalandı.

EURO 2016 Resmi Hava Yolu Sponsoru Türk Hava Yolları'nın turnuvaya özel tasarladığı uçağı ilk uçuşu için Paris'e havalandı.

Türk Hava Yolları, bu yaz düzenlenecek olan EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na özel hazırladığı, turnuvanın görseliyle giydirilmiş A330-300 tipi yolcu uçağını görücüye çıkardı. İlk seferini, şampiyonaya ev sahipliği yapan Fransa'nın başkenti Paris'e gerçekleştiren uçak, Türk Hava Yolları'nın futbol severlere bu seneki turnuva heyecanını daha başlamadan yaşatmak için planladığı aktivitelerden biri olduğu belirtildi.

Uçağın üzerinde bulunan bu özel tasarım, EURO 2016 Resmi Hava Yolu Ortağı olan Türk Hava Yolları ile UEFA tarafından birlikte tasarlandı. Türk Hava Yolları ayrıca bu sponsorluk anlaşması kapsamında bir dizi hediye bilet yarışması ve yolcular için Avrupa'nın birçok havalimanında EURO 2016 deneyimleri düzenleyecek. 10 Haziran - 10 Temmuz 2016 tarihlerindeki maçlarla beraber ev sahibi Fransa'nın çeşitli şehirlerinde bir dizi de etkinlik alanı oluşturacak.

Art arda beşinci kez Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları, kıta genelindeki spor müsabakalarıyla ve kültürel etkinliklerle de yakından ilgileniyor. Dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu olarak öne çıkan Türk Hava Yolları'nın, futbolun dünya genelindeki cazibe ve birleştirici gücünü geniş uçuş ağına yansıtmayı hedefliyor.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Pazarlama ve Satış) Yardımcısı Ahmet Olmuştur, futbolun sosyal ve kültürel bariyerleri aşan, ortak bir spor tutkusuyla insanları birleştiren gücüne vurgu yaparak, "Her gün dünyanın dört bir yanından insanı bir araya getirebilme ayrıcalığına sahip bir şirket olarak, bu seneki Avrupa Futbol Şampiyonası'nın bir parçası olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu uçak, bu şampiyona öncesinde futbolseverlere ve yolcularımıza bu heyecanı yaşatmak için yapacağımız çok sayıda girişimden sadece biri." açıklamasında bulundu.

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise yaptığı açıklamada, "Bugüne kadarki ilk hava yolu ortağımızın planlarının hayat bulduğunu görmek bizi çok heyecanlandırdı. 10 Haziran'da başlama vuruşu yapılacak olan UEFA EURO 2016'nın giderek yaklaştığı bu günlerde, bu uçağın Avrupa'da seyahat ederek futbolseverleri Avrupa futbolunun en iyilerini kutlamak için bir araya getirişini görmek bizler için olağanüstü bir duygu olacak." şeklinde konuştu.

EURO 2016 renklerini kuşanan uçak, hâlihazırda 285 varış noktasına sefer düzenleyen Türk Hava Yolları'nın uçuş ağında yer alan seçili sayıda varış noktasına sefer yapacak. Uçak ve EURO 2016 hakkında sosyal medya üzerinden etkileşime geçmek isteyen futbolseverler #eurointhesky etiketini kullanabilir.

Cihan

EURO 2016 için Fransa'ya ilk önce THY uçtu

EURO 2016 için Fransa'ya ilk önce THY uçtu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim