• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

ETKİLİ BİR SEO ÇALIŞMASI UYGULAMAK

ETKİLİ BİR SEO ÇALIŞMASI UYGULAMAK
İnternet sitenizin oluşumunu tamamlaması ile artık ihtiyaç duyduğunuz sadece ziyaretçilerdir.

İnternet sitenizin oluşumunu tamamlaması ile artık ihtiyaç duyduğunuz sadece ziyaretçilerdir. Ziyaretçi kazanmak için seo adı altında yapılan birçok etik olmayan davranışların bulunduğunu araştırmalar dâhilinde görmeniz mümkündür. Fakat bu tarz ziyaretçiler hem kalitesiz hem de sizin hedef kitleniz dâhilinde olmayan ziyaretçiler olduğu için siteniz ile etkileşimde de bulunmayacaklardır.  

  1. Site İçeriği ve Çeşidi

  İnternet sitesi kimi zaman bireysel kimi zaman ise kurumsal bir amaca hizmet edebilmektedir. Bu nedenle iki farklı site tipi için farklı seo stratejileri uygulanmalıdır. Örneğin lokasyon bazlı verilen hizmetlerde (İzmir klima tamiri, izmir araç kiralama vb.) mutlaka İzmir seo gibi bölgeye özel bir seo çalışması yapılmalıdır.  

  1. Site Referans Noktalarının Belirlenmesi

  Arama motoru optimizasyonu alanında hizmet veren seo ajansı kurumlar genellikle her sitenin tanıtıcı metinlerini içerik gözetmeksizin her sitede yayınlanacağını düşünebilir/uygulayabilirler. Fakat içerik açısından birbiri ile alakalı olmayan sitelerin birbirlerine referans noktaları oluşturması referansın gücünü de düşürmektedir.  

  1. Benzersiz İçerikler Üretin ve SEM Kampanyaları Düzenleyin

  İçerik her zaman ziyaretçilerinize sunduğunuz bir kaynaktır. Nasıl ki eve gelen misafirin ağırlanma çeşitleri ve oranları olduğu gibi ziyaretçilerinizi de içerikleriniz ile ağırlamanız gerekmektedir. Bu teoriden ne kadar çok içerik = o kadar ziyaretçi mantığını oluşturmayınız. 10 içerik oluşturmak için harcadığınız zamanı 2 kaliteli ve nitelikli içerik için harcadığınızda aslında gerçekten de ziyaretçilerinizi doyurabilecek kıvama gelecektir.   SEM kampanyaları ister sosyal medya üzerinden isterseniz de siteniz üzerinden periyodik olarak düzenleyebilirsiniz. Kampanyalar dâhilinde site içeriğiniz ile uygun hediyeler vermeniz ziyaretçiler ile site etkileşimini sağlayacak önemli bir unsurdur.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim