• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

ETB Heyetinden Ankara Çıkarması

ETB Heyetinden Ankara Çıkarması
Edirne Ticaret Borsası (ETB) oluşan heyet Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'ndan ETB'nin projeleri hakkında...

Edirne Ticaret Borsası (ETB) oluşan heyet Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'ndan ETB'nin projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu üyesi Efgan Döşlüoğlu, Meclis üyesi İsmail Arslan ve Hukuk Danışmanı Hüseyin Sıragezen'den oluşan heyet, Ankara'da bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.

İlk olarak Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu makamında ziyaret eden heyet, yeni oluşturulan kabinedeki Bakanlık görevi için hayırlı olsun dileğinde bulundu. Görüşmede Edirne gündemine ilişkin değerlendirmeler yapılarak, ETB tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Müezzinoğlu, Edirne için her zaman yardıma hazır olduğunu ifade etti.

Programın devamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geçen heyet, Edirne Milletvekilleri Rafet Sezen, Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan'ı makamında ziyaret ederek, seçilmiş oldukları milletvekilliği görevinde başarılar diledi.

Son olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na geçen heyet, Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Görüşme kapsamında Edirne'de gerçekleştirilen tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin genel yapısı, öncelik ve ihtiyaçları ile ETB'nin faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Daniş, bölgede büyümüş olmanın verdiği avantajla sorunlar hakkında bilgi sahibi olduğunu, çözüm aşamasında her zaman yardıma hazır olduğunu belirterek, en kısa zamanda Edirne'ye ziyaret gerçekleştirme düşüncesinde olduğunu ifade etti.

ETB Heyetinden Ankara Çıkarması

ETB Heyetinden Ankara Çıkarması

ETB Heyetinden Ankara Çıkarması

ETB Heyetinden Ankara Çıkarması

ETB Heyetinden Ankara Çıkarması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim