• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Estetik International’a transfer oldu

Saç transferi ve cerrahisi konusunda Türkiye’nin önde gelen plastik cerrahları arasında yer alan Op. Dr. Ali Emre Karadeniz, Estetik International bünyesine katıldı.
Türkiye’nin hızla büyüyen yenilikçi estetik ve güzellik merkezi grubu Estetik International, saç transferi konusunda önemli bir ismi bünyesine kattı. Saç transferi cerrahisi konusunda en deneyimli plastik cerrahlar arasında yer alan Op. Dr. Ali Emre Karadeniz, bundan böyle Estetik International Sağlık Grubu’nun Kozyatağı Byotell’de bulunan şubesinde görev alacak. Op. Dr. Karadeniz, bugüne kadar 3.000’den fazla hastayı tedavisine yardımcı olurken, bizzat 1.000’den fazla saç transferi operasyonu gerçekleştirdi.
 
Son yıllarda Türkiye’de önemli bir ivme kazanan saç transferinde, günümüzde FUE ve FUT olmak üzere iki yöntem uygulanıyor. FUE yönteminde saç kökleri verici alandan tek tek toplanırken, FUT yönteminde saç kökleri şerit halinde saç derisinden çıkartılıyor. Saç transferi operasyonlarında hangi yöntemin daha başarılı olacağı ise kişiden kişiye göre değişiyor. Steril ortamda, plastik cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi gereken saç transferi operasyonlarının başarısında, doktorun eğitimi, deneyimi ve yetenekleri son derece önem taşıyor. Op. Dr. Ali Emre Karadeniz, hem FUE hem de FUT konusunda Türkiye’nin en deneyimli plastik cerrahları arasında yer alıyor ve her iki yöntemi de hastalarının ihtiyaçlarına göre uygulayabiliyor.
 
Estetik International saç transferinde iddialı
 
Op. Dr. Ali Emre Karadeniz’in Estetik International ailesine katılmasıyla ilgili açıklama yapan Estetik International Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, saç transferi konusunda yatırımlarının süreceğini belirtiyor. Türkiye’nin saç transferi konusunda en önemli isimlerinden birini bünyelerine katmaktan mutluluk duyduklarını belirten Dr. Cihantimur, “Ülkemizde hızla gelişen ve her yıl on binlerce yabancı turistin ülkemize ziyaret etmesini sağlayan saç transferine olan ilgimiz oldukça fazla… Zaman içinde Türkiye’nin en önemli ve büyük saç transferi kliniğine Estetik International Sağlık Grubu bünyesinde sahip olma arzusundayız. Bu doğrultuda çalışmalarımız hızla sürdüreceğiz ve Türkiye’de sağlık turizmini daha da ileri seviyelere taşımak için çalışacağız” diye konuştu.
 
Op. Dr. Karadeniz: “Estetik International ile hedeflerimiz aynı”
 
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Ali Emre Karadeniz ise ortak hedefleri paylaştıkları için Estetik International’ı tercih ettiğini belirtti. Yalnızca son üç yılda 1.000.000’dan saç kökünü transfer eden Op. Dr. Karadeniz, “Saç transferi konusunda Türkiye olarak yapabileceklerimizin henüz çok azını gösterdik. Önümüzdeki dönemde dünyada çok daha önemli bir merkez haline geleceğiz ve saç transferi için Türkiye’yi tercih edenlerin sayısı hızla artacak. Estetik International da yenilikçiliği ve kurumsal yapısıyla saç transferi konusunda Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en önemli kliniklerinden biri olacak. Buna inandığım için ben de bu ailenin bir parçası olmak istedim” şeklinde konuştu.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim