• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Esteban Alvarado: “Son 3-4 Haftadır İşler İyi Gidiyor”

Esteban Alvarado: “Son 3-4 Haftadır İşler İyi Gidiyor”
Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Esteban Alvarado, son 3-4 haftadır işlerin iyi gittiğini belirterek, "Ligin geri kalan kısmındaki tüm maçları kazanıp...

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Esteban Alvarado, son 3-4 haftadır işlerin iyi gittiğini belirterek, "Ligin geri kalan kısmındaki tüm maçları kazanıp çıkabileceğimiz en üst noktaya yükselmemiz lazım, Trabzonspor için bunların hiçbiri bir başarı değil" dedi.

Kulübün büyük bir taraftar grubuna sahip olduğunu kaydeden Esteban Alvarado, "Tesisler, altyapı ve bize sunulan imkanlar büyük bir kulübün sahip olacağı düzeyde. Hiçbir eksiğimiz yok. Bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum. Ayrıca şehir de beni çok etkiledi. Sadece futbol oynamayı düşünen bir futbolcuya tüm olanaklar sunuluyor. İnsanlar futbolla yaşıyorlar. Psikolojik durumları bizim aldığımız sonuçlara göre değişiyor. Tümünü değerlendirdiğimde burada olmaktan son derece memnunum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a transferinin hızlı bir şekilde gerçekleştiğini vurgulayan Alvarado, "Türkiye'nin futbol anlamında büyük bir gelişim içerisinde olduğunu, Süper Lig'de önemli futbolcuların forma giydiğini biliyordum. Durum böyleyken menajerlerim Türkiye'den gelen tekliften bahsettiler. Sadece Trabzonspor'un ülkenin en önemli ve en büyük takımlarından biri olduğunu duymuştum. Sonrasında şartlar birbiriyle örtüşünce transfer gerçekleşmiş oldu. Trabzon'a gelince büyük bir camiaya geldiğimi kendi gözlerimle gördüm" diye konuştu.

Kulübe adaptasyon sorunu çekmediğini de dile getiren Esteban, "Kafamda belli bir hedef vardı. Onu gerçekleştirmek için geldim. Buradaki insanlar, kulüp ve şehrin yapısı bu sorunu yaşamamı engelledi. Hiçbir sıkıntı çekmedim" şeklinde konuştu.

"ONUR ÇOK BÜYÜK VE BEĞENDİĞİM BİR KALECİ"

Trabzonspor gibi bir takımın hedeflerinin asla bitmeyeceğini dile getiren Esteban, şöyle konuştu:

"Bu nedenle ligin geri kalan kısmındaki tüm maçları kazanıp çıkabileceğimiz en üst noktaya yükselmemiz lazım. Trabzonspor için bunların hiçbiri bir başarı değil. Her zaman şampiyonluk mücadelesi vermeye alışkın bir camia var ortada. Artık bu sezonu en iyi yerde bitirip gelecek sezon alışkanlıklar doğrultusunda sonuçlar almamız gerekiyor. Onur çok büyük ve beğendiğim bir kaleci. Yaşına baktığımızda hala genç kaleci sınıfında yer alıyor bence. Önünde futbol oynamak için uzun bir zaman var. Onur'un dışında takımda bulunan diğer kaleciler de çok yetenekli."

"SON 3-4 HAFTADIR İŞLER İYİ GİDİYOR"

Her zaman daha iyi olması gerektiğini vurgulayan Esteban, şunları söyledi:

"Benim Trabzonspor'da bulunma amacım iyi performans sergilemek. Bu nedenle sergilediğim performans büyütülmemeli. Sahada mücadele eden diğer arkadaşlarımdan ne bekleniyorsa benden de o bekleniyor. Rakibe karşı kaleyi korumam isteniyor. Bunu yapmam için transfer edildim. Bende işimi yapıyorum. Son 3-4 haftadır işler iyi gidiyor. Benim çizgim bu olmalı zaten. Her zaman daha iyisini yapmam lazım. Benim için önemli olan düzenli bir şekilde forma giyebilmek."

"AVNİ AKER'E VEDA OLDUKÇA HÜZÜNLÜ OLACAKTIR"

Trabzonspor'un Akyazı Stadı'na ihtiyacı olduğunu vurgulayan deneyimli kaleci, sözlerine şöyle devam etti:

"Süper Lig'de son dönemde oynadığımız maçlarda birçok takımın stadını yenileyip, modern hale getirdiğini gördük. Trabzonspor da böyle modern bir stadyumu misliyle hak eden bir kulüp. Ümit ediyorum ki yeni stadyumda çok büyük başarılar elde edilecektir. Avni Aker ise önemli tarihi olan bir stadyum. Şampiyonluklar elde edilip, önemli zaferler kazanıldığı nostaljik bir yer. Mazisi bu kadar dolu olan bir stadyuma veda oldukça hüzünlü olacaktır."

Esteban Alvarado: “Son 3-4 Haftadır İşler İyi Gidiyor”

Esteban Alvarado: “Son 3-4 Haftadır İşler İyi Gidiyor”

Esteban Alvarado: “Son 3-4 Haftadır İşler İyi Gidiyor”

Esteban Alvarado: “Son 3-4 Haftadır İşler İyi Gidiyor”

Esteban Alvarado: “Son 3-4 Haftadır İşler İyi Gidiyor”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim