• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Esra Ceyhan Darıca’da Sevenleriyle Buluştu

Esra Ceyhan Darıca’da Sevenleriyle Buluştu
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, eski TV sunucusu Esra Ceyhan'ı ağırladı.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, eski TV sunucusu Esra Ceyhan'ı ağırladı. "Aile İçi Çocuk Eğitimi" söyleşisi ile Darıcalı hayranlarıyla buluşan Esra Ceyhan, ailelere önemli mesajlar verdi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın da katıldığı programa yoğun ilgi gösteren Darıcalılar, zaman zaman sordukları sorularla merak ettikleri konulara cevap ararken, Esra Ceyhan, insanların geleceğini şekillendiren çocukluk evresinin önemine değinerek, ailelere bu süreçte çocuklarıyla olan iletişimlerinin ve davranışlarının önemini anlattı.

Ailelere çocuk yetiştirme konusunda önemli bilgiler veren Ceyhan, çocuklarla iletişimde beden dilinin önemine değindi. Ceyhan "Aileler olarak yaptığımız ve söylediğinizin birbiriyle örtüşmesi gerekiyor. Çocuklarımıza dedikodu yapma deyip kendimiz yapıyorsak çocuklarımıza karşı inandırıcılığımız kalmaz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın inanç dünyasını da geliştirmek gerek. Bir çocuğun ahlaklı olması, yalan söylememesi son derece önemli. Çocuklarımıza karşı şeffaf ve dürüst olursak çocuğumuzla hiçbir sorun yaşamayız" dedi.

Çocuklara iyi davranmanın önemine de değinen Ceyhan, "Ebeveynler olarak çocuklarımıza kötü davranırsak çocuğun davranışları da olumsuz yönde değişir.Bizler çocukların rol modelleriyiz. Yaptığınız her yanlış davranışı maalesef ki çocuklarımızda da görüyoruz. Çocukların hatalarını konuşarak düzeltmeliyiz. Onlardan yanlış bir söz ve hareket duyduğumuzda da, şiddet göstermemeli ve problemi konuşarak çözmeliyiz" diyerek ailelere çocuk yetiştirme ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Programın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın eşi Teslime Karabacak verdiği bilgilerden dolayı Esra Ceyhan'a teşekkür ederek, bir çiçek takdim etti.

Esra Ceyhan Darıca’da Sevenleriyle Buluştu

Esra Ceyhan Darıca’da Sevenleriyle Buluştu

Esra Ceyhan Darıca’da Sevenleriyle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim