• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Espark Talihlisi Aracına Kavuştu

Espark Talihlisi Aracına Kavuştu
ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi (AVM) tarafından düzenlenen kampanya kapsamında belirlenen hediyeler, sahiplerine teslim edildi.

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi (AVM) tarafından düzenlenen kampanya kapsamında belirlenen hediyeler, sahiplerine teslim edildi. Mercedes marka aracı kazanan İrişik ailesi, 6,5 yaşındaki oğulları Mert Efe'nin bu aracın kendilerinin olması için sürekli dua ettiğini söyledi.

Espark AVM'nin dış alanında gerçekleşen teslim törenine, ESPARK AVM yetkilileri ile birlikte lüks otomobili almaya hak kazanan İrişik ailesi ve akıllı cep telefonu hediyeleri almaya hak kazananlar katıldı. İlk olarak, 280321 numaralı çekiliş kuponunun talihlisi olan Kubilay İrişik, kazandığı lüks otomobilin anahtarını Espark Alışveriş Merkezi Müdürü Gökay Uzar'ın elinden teslim aldı. Teslim töreni sonrasında konuşan İrişik ailesi, oğulları Mert Efe'nin, bu aracı ilk gördüğü günden itibaren kendilerinin olması için dua ettiklerini söylediler.

"BU ARACA İHTİYACIMIZ VARDI"

Aracı teslim alan baba Kubilay İrişik, bu aracı kazandıklarına çok sevindiklerini ve ihtiyaçları olduklarını söyledi. Daha önceden araçlarının olduğunu, fakat çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için satmak zorunda kaldıklarını aktaran Baba İrişik, "Bizim için tamamen sürpriz oldu, normalde hiç beklediğimiz bir şey değildi bu. Tabi kazandığımızı duyunca, öğrenince çok sevindik ve mutlu olduk. İhtiyacımız olan bir şeydi zaten. Daha önceden arabamız vardı. ama çocuğumuzun okul ihtiyaçlarını karşılayabilmek için satmıştık. Daha sonra ilerleyen zamanlarda araba almayı düşünüyorduk, ama böyle bir fırsat gelince çok mutlu olduk. ESPARK AVM yetkililere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anne Nilüfer İrişik ise, eşi Kubilay İrişik'in kendisine doğum günü hediyesi olarak bileklik aldığını, bu hediyenin fişiyle çekilişe katılarak Mercedes marka aracı kazandıklarını söyledi. Anne İrişik, "Aslında sıraya bile girmek istemedik biz. Çünkü 3-4 bin fişlerle katılanlar vardı, bizim elimizde sadece tek bir fiş vardı. Ben de eşime kesinlikle sıraya girmemesini söyledim. Eşim de bana "şansımızı deneyelim" dedi. O fişle girdik ve hayırlısıyla biz kazandık" ifadelerini kullandı.

"OĞLUMUZ ÇOK DUA ETTİ"

Oğulları Mert Efe'nin aracı almak için çok dua ettiğini aktaran Anne İrişik şöyle devam etti;

"Eskişehir'e ilk taşındığımız zaman oğlumuz "anne burada bir evimiz olsun" dedi ve ev sahibi olduk. Bu arabanın yanından geçerken de "anne bu araba bizim olur mu?" dedi. Ben de ona "sen çok dua edersen bizim olur" dedim ve sürekli "Allah'ım bu araba bizim olsun" şekilde dua etti. Talihli olarak açıklandıktan sonra oğlumuzu aracın yanına getirdik ve bizim olduğunu söyledik. Çok mutluyuz ESPARK AVM'ye çok teşekkür ediyoruz"

Ayrıca hediye edilen aracın plakasının "NL" harflerini taşıması ve anne Nilüfer İrişik'i anımsatması ailenin sevincine sevinç kattı.

Otomobilin teslim töreni sonrasında 5 adet Apple iPhone 6s 16 GB Cep Telefonu kazanmaya hak kazanan diğer talihlilere de hediyeleri teslim edildi.

Espark Talihlisi Aracına Kavuştu

Espark Talihlisi Aracına Kavuştu

Espark Talihlisi Aracına Kavuştu

Espark Talihlisi Aracına Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim