• BIST 9524.59
  • Altın 2523.397
  • Dolar 32.5629
  • Euro 34.6325
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

ESOGÜ’de 9’uncu Beyin Bilgi Yarışması Ödül Töreni

ESOGÜ’de 9’uncu Beyin Bilgi Yarışması Ödül Töreni
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı ile ESOGÜ Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (ÇOGEM) birlikte...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı ile ESOGÜ Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (ÇOGEM) birlikte düzenlediği Beyin Farkındalığı Haftası 2016 etkinlikleri yapıldı.

25 Biyoloji Öğretmeni gözetiminde, 21 liseden toplam 61 öğrencinin katılımıyla düzenlenen 9'uncu Beyin Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri, ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. Törene Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen de katıldı. Törenin açılışında konuşan ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver İhtiyar, Beyin Farkındalığı Haftası'nın beynin fonksiyonları, beyin sağlığı ve beyin araştırmalarındaki ilerlemeler hakkında toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlayan uluslararası bir farkındalık kampanyası olduğunu söyledi. Prof. Dr. Enver İhtiyar, Tıp Fakültesi olarak bu yıl bir ilke imza atarak Osmangazi Tıp Dergisi "Beyin Farkındalığı Özel Sayısı"nı çıkardıklarını da belirtirken, özel sayının çıkarılmasına katkıda bulunan tüm öğretim üyelerine teşekkür etti. Beyin Farkındalığı Haftası etkinliklerine katkı sağlayan ve emek veren herkese teşekkür eden Prof. Dr. Enver İhtiyar, 9. Beyin Bilgi Yarışması'na katılan öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayarak sözlerini tamamladı.

ÇOGEM Müdürü ve Beyin Farkındalığı Haftası Koordinatörü Prof. Dr. Ferhan Esen, bu yıl dünya çapında 155 ülkede Beyin Bilgi Yarışmaları düzenlendiğini ifade ederken, ESOGÜ'deki etkinliklere katılan öğrenci ve öğretmelerden aldıkları geri bildirimlerin bu yılki etkinliklerin çok güzel geçtiğini gösterdiğini söyledi. Beyin Farkındalığı Haftası boyunca ESOGÜ'de gerçekleşen etkinlikleri anlatan bir slayt gösterisi de sunan Prof. Dr. Ferhan Esen, ESOGÜ Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığı başta olmak üzere etkinliklere destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 9'uncu Beyin Bilgi Yarışması'nda ilk 5 dereceyi alan öğrencilere ödülleri verildi. Daha sonra dereceye giren öğrencilerin okullarının müdürleri ve biyoloji öğretmelerine ödülleri takdim edildi. Tören, destek veren firmalar tarafından dereceye giren öğrencilere hediyelerinin dağıtılması ve sonrasında sponsor firmalara ESOGÜ Anı Tabağı ve teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

ESOGÜ’de 9’uncu Beyin Bilgi Yarışması Ödül Töreni

ESOGÜ’de 9’uncu Beyin Bilgi Yarışması Ödül Töreni

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim