• BIST 9696.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

ESOGÜ’de 23 Nisan Coşkusu

ESOGÜ’de 23 Nisan Coşkusu
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu'nun düzenlediği "23 Nisan Şenliği" Anaokulu bahçesinde...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu'nun düzenlediği "23 Nisan Şenliği" Anaokulu bahçesinde velilerin de katılımıyla gerçekleşti.

Şenlik açılışında konuşan Anaokulu Müdürü Burcu Mutlu, Türkiye'deki çocukların çok şanslı olduğunu, çünkü dünyada çocuklara verilmiş tek bayrama sahip olduklarını belirtirken, kendilerinin de bu bayramı bir şenlik havasında kutlamak istediklerini ifade etti. Anaokulu Koordinatörü ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay ise, esareti hiçbir zaman kabul etmemiş bir milletin çocukları olarak, egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiği böyle bir günü kutlamaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi. Anaokulu olarak vatanını, milletini seven, kültürünü bilen ve koruyan, şahsiyetli bireyler yetiştirmenin gayreti içinde olduklarını kaydeden Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, tüm velilere bu yolda kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti. 23 Nisan Şenliği'nde yapılan her şeyin çocukların yüzünde biraz daha gülücük görmek için olduğunu ifade eden Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, onlara daha mutlu olacakları bir dünya bırakabilme temennisiyle sözlerini tamamladı.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen de, Anaokulu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay'ın sözlerine atıf yaparak şahsiyet sahibi olabilmek için önce özgüven sahibi olmak gerektiğini, bunun ise ancak kendi değerlerini iyi öğrenerek ve içselleştirerek mümkün olabileceğini kaydetti. Anaokulu idareci ve çalışanlarının bu doğrultuda üstün bir gayret sergileyerek okulu bugünkü çizgisine ulaştırdığını ifade eden Prof. Dr. Hasan Gönen, bundan sonra da aynı çizgide ilkokul, ortaokul ve liseler kurmak istediklerini söyledi. Bu kurumlardan yetişmiş çocukların içinden Aziz Sancar gibi bilim insanlarının, sanatçıların ve devlet adamlarının çıkacağına olan inancını da dile getiren Prof. Dr. Hasan Gönen, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak konuşmasını tamamladı. Açılış konuşmalarının ardından 23 Nisan Şenliği oyunlar, eğlenceli etkinlik masaları, ikramlar ve uçurtma şenliğiyle devam etti.

ESOGÜ’de 23 Nisan Coşkusu

ESOGÜ’de 23 Nisan Coşkusu

ESOGÜ’de 23 Nisan Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim