• BIST 9479.47
  • Altın 2503.351
  • Dolar 32.5935
  • Euro 34.7997
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

ESOGÜ Prof. Dr. Doğan Erol Törenle Emekliliğe Uğurladı

ESOGÜ Prof. Dr. Doğan Erol Törenle Emekliliğe Uğurladı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Sivrihisar Meslek Yüksekokulu...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Sivrihisar Meslek Yüksekokulu Eski Müdürü Prof. Dr. Doğan Erol, düzenlenen törenle emekliliğe uğurlandı.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı'nın düzenlediği emeklilik töreni, ESOGÜ Prof. Dr. Suat Mirza Konferans Salonu'nda Prof. Dr. Doğan Erol'un ailesi, yakınları, meslektaşları, arkadaşları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Kahya, 40 yıldan uzun bir süredir tanıdığı Prof. Dr. Doğan Erol'u her zaman hocadan çok bir ağabey gibi gördüğünü ifade etti. Profesör unvanına sahip olmasına rağmen Doğan Erol'un okuma merakının hiç azalmadığını belirten Prof. Dr. Emin Kahya, bu yönünün onun en önemli ve kendisinin de en çok takdir ettiği özelliği olduğunu söyledi. Prof. Dr. Emin Kahya Prof. Dr. Doğan Erol'a bundan sonraki yaşamında sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diledi.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise, üniversite olarak artık yeterli olgunluğa ulaştıklarını ve geleneklerinin oluştuğunu belirtirken, bunlardan birinin de emeklilik törenleri olduğunu söyledi. Prof. Dr. Doğan Erol'un çok ağır konuları bile hafifleten ve anlaşmazlıkları tatlıya bağlayan bir kişiliği olduğunu ifade eden Prof. Dr. Hasan Gönen, öğretim üyesi olarak ise çok disiplinli olduğunu belirtti. Kanunen emekli olsa bile ESOGÜ Ailesi olarak Prof. Dr. Doğan Erol'a kapılarının ve gönüllerinin her zaman açık olduğunu ifade eden Prof. Dr. Hasan Gönen, ESOGÜ'ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunduğu Prof. Dr. Doğan Erol'a sağlıkla ve ağız tadıyla geçecek bir emeklilik yaşamı diledi.

Hayatı boyunca işini hep iyi yapmaya çalıştığını, üstlendiği idari görevlerde ise hak ve adalete bağlı kaldığını ifade eden Prof. Dr. Doğan Erol, işini dikkatle ve özenle yapan insanın kendisine, milletine ve ülkesine yararlı olacağını söyledi. Törene katılan herkese teşekkür eden Prof. Dr. Doğan Erol, herkese böyle güzel bir emekliliğin nasip olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Doğan Erol'a Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen ESOGÜ Anı Tabağı, Prof. Dr. Emin Kahya plaket ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sermet Anagün ise çiçek takdiminde bulundu. Emeklilik töreni, konuklardan dileyenlerin Prof. Dr. Doğan Erol ile ilgili anılarını, duygu ve düşüncelerini paylaştığı bölümle sona erdi.

ESOGÜ Prof. Dr. Doğan Erol Törenle Emekliliğe Uğurladı

ESOGÜ Prof. Dr. Doğan Erol Törenle Emekliliğe Uğurladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim