• BIST 9645.02
  • Altın 2417.171
  • Dolar 32.5554
  • Euro 34.8067
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

ESOB Başkanı Dinçer Kent Protokolünü Ağırladı

ESOB Başkanı Dinçer Kent Protokolünü Ağırladı
Mersin Vali yardımcıları Cezmi Türk Göçer, Ayhan Bayhan, Süleyman Deniz ve Mehmet Kurt; İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Akdeniz Kaymakamı Turgut Serimer...

Mersin Vali yardımcıları Cezmi Türk Göçer, Ayhan Bayhan, Süleyman Deniz ve Mehmet Kurt; İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Akdeniz Kaymakamı Turgut Serimer ve Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer'i ziyaret ederek, esnaf bürokrat dayanışmasının örneğini verdiler.

Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile her zaman sıcak diyalog içerisinde olduklarını belirterek, "Esnaf sanatkarlarımız vatanına, devletine, milletine bağlı, ülkesine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getiren fedakar bir kesimdir ve esnafımızın kendisini devletimizin ayrılmaz bir parçası olarak görür" dedi.

Vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, kaymakamlar nezdinde yapılan ziyaretin kendilerini fevkalade memnun ettiğini kaydeden Dinçer, "Bugün bizler esnaf teşkilatı olarak kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini kendimizden ayrı görmüyoruz. Sıcak ikili ilişkilerimizle birlikte ilimiz bürokratları, esnafımızın sorununu kendi sorunları gibi görüp, çözümü konusunda üstün çaba gösteriyorlar. Bürokratlarımızla birlik, beraberlik ve dayanışma içerisindeyiz. Bugünde bu dayanışma ve birlikteliğin en güzel örneğini sergiliyoruz. Esnafımıza verdikleri güç ve destek için tüm bürokratlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

Konuşmasında kent bürokratlarının en ufak bir sorununda dahi esnafın yanında olduğunu kaydeden Başkan Dinçer, "İlimiz protokolü devletimizin sıcaklığını esnaf sanatkarlarımıza hissettiriyorlar. En ufak bir sorunumuzda kapılarını bizlere sonuna kadar açıyorlar. Esnafımızın da istediği devletin sıcak elini kendi elinde hissetmek. Biz burada bunu başarıyoruz. Allah devletimizden ve tüm bürokratlarımızdan razı olsun. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmadılar ve hep yanımızda oldular. Tek dileğimiz milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasıdır" ifadelerini kullandı.

ESOB Başkanı Dinçer Kent Protokolünü Ağırladı

ESOB Başkanı Dinçer Kent Protokolünü Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim