• BIST 9526.48
  • Altın 2472.413
  • Dolar 32.4704
  • Euro 34.5484
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C

Esnaftan Yeni Hal Kompleksine Tam Not

Esnaftan Yeni Hal Kompleksine Tam Not
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından projesi açıklanan Yeni Hal Kompleksi sektör esnafının büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından projesi açıklanan Yeni Hal Kompleksi sektör esnafının büyük beğenisini kazandı. Esnaf; yeni halin sektörü daha da canlandırmasının yanında, ulaşım konusundaki kolaylığı da beraberinde getireceğine vurgu yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun projesini açıkladığı Yeni Hal Kompleksi sektör esnafının büyük beğenisini kazandı. Daha önce Başkan Zeki Toçoğlu hal esnafı için yeni bir binanın müjdesini vermiş, ihale hazırlıklarının başlatıldığı da duyurulmuştu. Arifiye Kirazca Mahallesi'ndeki 96 dönümlük alanda hayata geçirilecek yeni hal projesinin yapım ihalesinin ise 24 Mart Perşembe günü yapılacağı kamuoyuna açıklanmıştı.

Yeni projeyi değerlendiren hal esnaflarından Tahsin Çuhadar, "Hal daha güzel ve modern bir görünüme kavuşacak. Şehir içinden kaldırılıyor olması nedeniyle trafik konusunda da belli bir rahatlığa kavuşmuş olacağız. Bilindiği üzere alanımız da ciddi anlamda genişleyecek. Mevcut yapımız 30 dönümken yeni hal ile birlikte bu rakam 96 dönüme çıkacak. İnşallah sektör esnafımız için de daha iyi imkânlar sağlanmış olacak. Şehrimize ve sektör esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na da sektör esnafı adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Esnaf Hüseyin Arslantürk, "Yeni hal şehrimiz için elzem bir hale gelmişti. Yeni hal "Bölge Hali" sıfatını taşıyacaktır. Böylelikle yeni hal ile birlikte müşteri potansiyelimiz de artacaktır. Ekonomiyi canlandıracak, mevcut bulunduğu bölgedeki sıkışıklığı da ortadan kaldıracaktır. İnşallah hal esnafı olarak bizler için çok daha iyi olacak. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Çömlekçioğlu ise, "Daha temiz ve modern bir alanda hizmet sunacağız. Mevcut bölgede oluşan trafik sorunları da ortadan kalkmış olacak. Yeni halin bulunacağı bölge özellikle trafik konusunda çok daha rahat olacaktır. Yeni halin şehrin dışında bir bölgede inşa edilmesi önemli bir konuydu. Arifiye'de bu anlamda müsait bir yer. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Esnaftan Yeni Hal Kompleksine Tam Not

Esnaftan Yeni Hal Kompleksine Tam Not

Esnaftan Yeni Hal Kompleksine Tam Not

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim