• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Esnaf’tan Dicle EDAŞ’a Teşekkür Plaketi

Esnaf’tan Dicle EDAŞ’a Teşekkür Plaketi
Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, Diyarbakır Oto ve Marangozcular Sanayi Sitesi'nin ihtiyaca cevap vermeyen...

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, Diyarbakır Oto ve Marangozcular Sanayi Sitesi'nin ihtiyaca cevap vermeyen elektrik altyapısının yenilenmesinin ve yeni yapılan MEGA Sanayi Sitesi'ni enerji altyapısının tamamlanması nedeniyle Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel ile Diyarbakır İl Müdürü Bülent Uğur Yaka'yı makamlarında ziyaret ederek, teşekkür etti.

DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, ilk olarak Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel'i ziyaret etti. Kısa adı MEGA olan Diyarbakır Mermerciler Metalciler ve Gıda İmalatçıları Küçük Sanayi Sitesi'ne ait elektrik şebekesinin tamamlanmasında gösterdikleri çabadan dolayı teşekkürlerini ileten Ebedinoğlu, "Göstermiş olduğunuz bu başarılı çalışmalardan dolayı esnafımız adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ebedinoğlu, daha sonra Dicle EDAŞ Genel Müdürü Karagüzel'e esnaflar adına bir teşekkür plaketi verdi.

Ebedinoğlu'na bu jestinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Murat Karagüzel, şirketlerinin her zaman esnafların yanında olduğunu belirtti.

SANAYİ SİTELERİNİN ENERJİ ALTYAPISI ÖNEMLİ

Ebedinoğlu, daha sonra DESOB yönetim kurulu üyesi Cahit Pekkolay ile birlikte Dicle Elektrik Dağıtım Diyarbakır İl Müdürü Bülent Uğur Yaka'yı ziyaret etti. MEGA Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Ebedinoğlu, İl Müdürü Yaka'ya da bir teşekkür plaketi verdi. Ebedinoğlu, DESOB tarafından önemle takip edilen Diyarbakır Oto ve Marangozcular Sanayi Sitesi'nin elektrik altyapısının ihale aşamasında olduğuna dikkat çekti. Ebedinoğlu, "Bu sanayi sitelerimizin artık ihtiyaca cevap vermeyen elektrik alt yapılarının yenilenecek olması, bizler için çok sevindirici bir durumdur" diye konuştu.

İl Müdürü Bülent Uğur Yaka da esnafa hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, gösterilen duyarlılıktan ötürü teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim