• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Esnaflar, Başkan Babaş’ı Ziyaret Etti

Esnaflar, Başkan Babaş’ı Ziyaret Etti
Başkent'te Kastamonu Günleri'ne katılan esnaflar, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti.

Başkent'te Kastamonu Günleri'ne katılan esnaflar, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti.

Kastamonu Belediyesi'nin üstlendiği ve esnaftan herhangi bir ücret alınmadan gerçekleştirilen yüzde 100 Kastamonu ürünlerinin yer aldığı 12'nci Başkent'te Kastamonu Günleri'nin mutluluğu esnafta sürüyor.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret eden Kastamonulu esnaflar, Başkan Babaş'a teşekkür ederek, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiniz. Esnafa böyle bir fuarda sahip çıktınız. Hepimiz çok memnun ayrıldık. Zor geçen bir kışın ardından Ankara günlerinde yüzümüz sayenizde güldü. Kastamonu halkını ve esnafını birleştirici bir önder oldunuz. Bu da liderin önemini bir kez daha gösterdi. Sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dediler.

Esnaflara kendisine gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, "Bundan sonra hep birlikte olacağız. Ben Kastamonu insanına en ufak laf söyletmem. Önümüzdeki dönemlerde bu fuar işlerini tamamen ele alacağız. İstanbul'da yer arayışındayız. Feshane artık kiralanamıyor. Eğer uygun bir mekan bulursak burada da Başkent'te Kastamonu Günleri gibi yapacağız. Yüzde yüz yerli ürünlerin ve kendi esnaflarımızın bulunduğu fuarlarla Kastamonu'muzu tanıtacağız. Bursa fuarı için de ulaşım desteği sağlayacağız. Ben Kastamonu fuarlarında ilimizin ürünleri dışında bir şey görmek istemiyorum. Bu yıl bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde daha iyi fuarlar olacak ve ilimizin tanıtımını daha sağlam yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ahşap Fuarı'nı bu yıl Tanıtım, Kültür ve Ahşap Fuarı ismiyle yapılacağını hatırlatan Belediye Başkanı Babaş, bu fuarda da Kastamonu esnaftan herhangi bir ücret talep edilmeyeceğinin altını çizdi. Amacının Kastamonu'yu en iyi şekilde tanıtmak olduğunu söyleyen Başkan Babaş, "Yeter ki Ahşap Fuarı'na Kastamonu'da ahşap ile uğraşan esnaflarımız gelsin. Gerekenleri biz karşılarız. Esnafımızdan Başkent'te ki özverili davranışın sürmesini istiyorum. Evliyalar ve Şeyh Şa'ban-ı Veli Haftamız da tanıtım açısından çok önemli. Kastamonu'nun kültür ve turizm alt yapısını oluşturmak adına büyük projelerimiz var. Bu projelerimiz önümüzdeki aylarda hızla başlayacak. İki yıl içerisinde Kastamonu'nun kültür ve turizm de nerelere geleceğini hep birlikte göreceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından esnaflar, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Esnaflar, Başkan Babaş’ı Ziyaret Etti

Esnaflar, Başkan Babaş’ı Ziyaret Etti

Esnaflar, Başkan Babaş’ı Ziyaret Etti

Esnaflar, Başkan Babaş’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim