• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Esnaflar 2016’da İstikrar Ve Huzur İstiyor

Esnaflar 2016’da İstikrar Ve Huzur İstiyor
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, yayınladığı yeni yıl mesajında esnaf ve sanatkarın 2016'dan beklentilerini...

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, yayınladığı yeni yıl mesajında esnaf ve sanatkarın 2016'dan beklentilerini açıkladı.

Esnafın öncelikle istikrar ve huzurdan yana olduğunu belirten KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, "Esnaflar olarak 2016 yılında ekonomik istikrar, barış ve huzur istiyoruz" dedi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Karamercan, 2016 yılının esnaf ve sanatkarların sorunlarının giderildiği, işsizliğin azaldığı, yatırımların çoğaldığı ve bol kazançlı bir yıl olması temennisinde bulundu.

"EKONOMİDE İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ"

Esnafın huzur ve barıştan yana olduğunu hatırlatan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, ticaret yapan tüm kesimin ekonomide istikrar istediğine de vurgu yaptı. Başkan Karamercan konuyla ilgili şunları söyledi: "Ülkemizde, dünyada ve Konya'mızda 2015 yılında acı, tatlı ve güzel olaylar yaşadık. Şimdi ise yeni bir yıla başlamanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. Yeni yılda da esnaf ve sanatkarlar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en büyük hedef ise sorunların ortadan kaldırıldığı, huzur, istikrar ve refahın arttığı bir yıl olması arzusundayız. 2016 yılını iyilik ve güzelliklerle hatırlamak istiyoruz. Bu yıl içerisinde esnaf ve sanatkar camiası olarak daha fazla insana iş, daha huzurlu ve sorunların giderildiği bir ülke temennisinde bulunuyoruz. Konya'mızda da tüm kurumlarımız, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve Konya'nın dinamikleriyle el ele vererek birlik dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bu vesileyle Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak 84 meslek odamız, 50 bin üyemiz ve tüm Konya halkının yeni yılını tebrik ediyor 2016'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim