• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Esnaf Toplantıları Devam Ediyor

Esnaf Toplantıları Devam Ediyor
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy düzenlediği çeşitli programlarla ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy düzenlediği çeşitli programlarla ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Selimoğlu İş Hanı esnafıyla bir araya gelen Başkan Başsoy'a; Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik etti. AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut'un da katıldığı toplantıda belediye çalışmalarını Selimoğlu İş Hanı esnafına anlatan Başkan Başsoy, onların talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Başsoy "Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı aciliyet arz eden konulara öncelik vererek gerçekleştirdik. Şehrimizin en önemli problemi Cansuyu projesiydi. Su varsa hayat vardır. Yedi yıl önce başlatılan proje %3'ler civarındaydı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde %80'lere çıkardık. Projenin sonlanmasıyla beraber yol ve kaldırım problemini de hızla çözdük. Şehrimizin diğer bir problemi olan asfalt problemini ise %80 oranında çözdük. Şimdide sıra dev projelerde Şehrimize yeni bir itfaiye binası ve kesim evi inşa ediyoruz. Yeni itfaiye binamızın temelleri atıldı, kesim evi için ise çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanın da şehrimizin tarihini canlandırmak için de çalışmalara başladık. Geçtiğimiz yıl eski Erzincan bölgesinde bulunan Çadırcı Hamamının restorasyonunu tamamladık şimdide bölgede eksikliği hissedilen bir cami inşa ediyoruz. Bu bölge de bulunan kirli iş kollarını kaldırarak 1939 depreminde yıkılan binaları planlarına uygun olarak tekrardan inşa edeceğiz. Böylece tren garından Ergan Kayak merkezine giden yolu inanç ve tarih turizmine açmış olacağız. Ayrıca şehrimizde çöp toplama sistemini de değiştiriyoruz yeni yaptığımız yer altı çöp konteynırlarıyla şehrimizi donatacağız ve her binaya bir çöp konteynırı yerleştirerek şehrimizi daha temiz bir hale getireceğiz. Şehrimiz gerek ulaşım gerek sağlık gerekse yaşam şartları açısından Türkiye'nin en yaşanılabilir kentleri arasındadır. Ancak bunları yeterli bulmuyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle kentimiz daha da yaşanılabilir bir kent olacaktır. Yeter ki biz bir olalım diri olalım hep beraber Erzincan hep beraber Türkiye olalım " dedi.

Esnaf Toplantıları Devam Ediyor

Esnaf Toplantıları Devam Ediyor

Esnaf Toplantıları Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim