• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Esnaf Kuruluşları Malatyalı Gazetecileri Ziyaret Etti

Esnaf Kuruluşları Malatyalı Gazetecileri Ziyaret Etti
Malatyalı Gazetecilere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ziyaretler devam ediyor.

Malatyalı Gazetecilere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ziyaretler devam ediyor.

Son olarak, Malatya Esnaf odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Keskin, Esnaf Kefalet Kooperatifleri Başkanı Ali Evren ile Oda Başkanları geride kalan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Malatyalı Gazetecileri ziyaret etti. İlk olarak Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini ziyaret eden Esnaf Odaları Temsilcilerini Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit cemiyet binasında karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit "10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününün önemini, biz Malatya da ve Türkiye de medyanın yaşadığı sorun ve sıkıntıları tartışıldığı bir gün olarak görüyor ve sorumlulukları yerine getiriyoruz. Medya kendi sorunlarını çözemezse toplumun içerisinde bulunduğu sıkıntıları çözme noktasında yararlı olamaz. Yaşadığımız sıkıntıları anlatmak ve çözüm bulma noktasında siyasilere ve ilgili kurum kuruluşlara sesimizi duyurmaya çalışıyoruz bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz" dedi

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise Gazetecilerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini dile getirerek "Gazetecilere devlet tarafından ve STK'lar tarafından büyük destek verilmesi lazım, Başta Büyükşehir belediyemiz olmak üzere Karınca kararınca yanınızda olmamız gerekiyor" diye konuştu. ESKKK Başkanı Ali Evren'de 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutlayarak "Elimizden geldiğince maddi, manevi gazeteci arkadaşların yanındayız" şeklinde konuştu. Bu ziyaretin ardından Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Esnaf Odaları Temsilcileri Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı. Burada da bir açıklama yapan ESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf kuruluşları olarak sürekli basın kuruluşları ile bir arada olduklarını belirterek, "Malatya Gazeteciler Cemiyeti 26 yıllık geçmişiyle önemli hizmet veren güzide bir kuruluşumuz. Başkanı Haydar Karaduman, Malatya'nın duayen gazetecisidir ve bizler hep ondan ders almışızdır. Onunla birlikte çok güzel anılarımız var. Malatya Gazeteciler Cemiyeti bu nedenle Esnaflar olarak bizlerinde önemsediği ve bizlere yol gösteren bir kuruluşumuzdur. Cemiyetin şahsında tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyoruz. Basın mensupları bizlerin yol arkadaşlarıdır, onlarla birlikte ilimizin birlik ve beraberliği için hak ettiği hizmetleri alması için basınımızla bir arada olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Malatya Esnaf Odaları olarak her türlü terörü şiddetle kınadıklarını ifade eden Keskin "İstanbul'da hunharca işlenen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Terör nereden gelirse gelsin karşıyız ve şiddetle protesto ediyoruz" şeklinde konuştu.

Esnaf Kuruluşları Malatyalı Gazetecileri Ziyaret Etti

Esnaf Kuruluşları Malatyalı Gazetecileri Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim