• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Eskişehirspor’dan Sevgililer Günü Çağrısı

Eskişehirspor’dan Sevgililer Günü Çağrısı
Eskişehirpor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde oynanacak olan Antalyaspor maçı öncesi, "Sevgilinize...

Eskişehirpor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde oynanacak olan Antalyaspor maçı öncesi, "Sevgilinize Passolig Kartı çıkartarak, Eskişehirspor sevginizi onunla paylaşın" dedi.

Eskişehirpor Kulüp İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Arı, geri kalan haftalarda da maçlardan puan ya da puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor maçında 3 puan hedeflediklerini ancak 1 puanla sahadan döndüklerini ifade eden Arı, "Takıma destek veren herkese ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kadar uzun yol giderek, takımımızı yalnız bırakmadıkları için gerçekten teşekkür ediyorum. Büyüklüklerini bir kez daha gösterdiler" dedi.

14 Şubat günü oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasının önemine dikkat çeken Arı, "Antalyaspor maçında taraftarlarla bütünlük sağlanabilmesi için Passolig çıkaran taraftarlara açık tribünden bu maç için bir biletin kendilerine hediye edeceğiz. Passolig çıkaran taraftarlar bilet yüklemelerini maç gününe kadar yapabilecekler" diye konuştu.

"SEVGİLİNİZE PASSOLİG KARTI ÇIKARTARAK ESKİŞEHİRSPOR SEVGİSİNİ ONUNLA PAYLAŞIN"

Taraftarlara son olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nde oynanacak olan Antalyaspor maçıyla ilgili olarak ricada bulunan Arı, "Biliyorsunuz 14 Şubat Sevgililer Günü. Buradan açık tribünde yerlerini cezalarından dolayı alamayacak olan taraftarımızdan Eskişehirspor sevgilerini sevdikleriyle paylaşmaları adına bir çağrım var. Sevdiğinize Passolig kartı çıkartarak, Eskişehirspor sevginizi onunla paylaşın. 14 Şubat'ta sizin yerinize sevdiğiniz Eskişehirspor'a destek olsun ve İnşallah galibiyetle de unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamış olalım" ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor'daki sakatlıklar hakkında da bilgi veren Arı, "Ali Şaşal ve Causic takımla birlikte antrenmanlara çıktı ve maç için hazırlar. Yeni transferimiz Dossa Junior sakatlığından dolayı bu maçta forma giyemeyecek" dedi.

Ayrıca Eskişehirpor Kulüp İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, arka adalesinde yırtık tespit edilen Dossa Junior'ın, sağlık ekibinin yoğun çalışmalarının ardından en kısa sürede sahalara döneceğini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim