• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Eskişehirspor’da TEK Hedef 3 Puan

Eskişehirspor’da TEK Hedef 3 Puan
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, takıma verilen desteğin olumlu sonuçlarını görmeye başladıklarını belirterek, "Çıkışımızı sürdüreceğiz....

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, takıma verilen desteğin olumlu sonuçlarını görmeye başladıklarını belirterek, "Çıkışımızı sürdüreceğiz. Ligin son maçına kadarda mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Eskişehirspor, 20 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürüyor. Kırmızı siyahlı takım, ligin ikinci yarısında yakalanan havanın devam etmesi için Kasımpaşa karşısında galip gelmeyi hedefliyor. Kasımpaşa karşılaşmasından alınacak 3 puan ile yükselişe geçmek isteyen Eskişehirspor, bugün A2 takım ile hazırlık maçı yaptı. Teknik Direktör Samet Aybaba, karşılaşma sırasında oyuncularını sık sık uyardı.

Kasımpaşa karşılaşmasından puanlar alacaklarına inandığını belirten Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, "Takımın durumu gayet iyi. Özellikle son 3 karşılaşmada aldığımız 7 puan bizi daha bir mutlu etti. Kendimize olan güvenimizi arttırdı. Çıkışımızı sürdüreceğiz. Ligin son maçına kadarda mücadelemize devam edeceğiz. Kadro derinliğimiz de oluşmuş durumda. Bu transferlerimizin de futbolumuza çok büyük katkısı var. Mevcut takımla uyum içindeler. Bu da performansa yansımaya başladı. Ama her maç bizim için final. Her maçada final havasında puanlar almak için çıkacağız" dedi.

"MÜHİM OLAN ZOR GÜNDE KENETLENMEK"

Takıma verilen desteğin faydasını görmeye başladıklarını görmeye başladıklarını belirten Hoşcan, "Sayın Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı ve Valimiz Güngör Azim Tuna'nın başlattığı Eskişehirspor ile ilgili birlik ve beraberlik adlı çalışma şuan camiamıza faydası çok net gözüküyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Mühim olan zor günlerde kenetlenmektir. Bu yaşadıklarımız keşke olmasaydı diyoruz ama bu olumsuzluklar camiamızı daha da kenetlendirmeye başladı. Bu desteklerin tüm şehir tarafından sahiplenmesi gerek. Eskişehirspor, bu şehrin en önemli markası" dedi.

Oyuncuların gördükleri kartlarla ilgili de konuşan Hoşcan, şunları söyledi:

"Kartlarla ilgili uyarı hocamız tarafından yapılıyor. Bu konuları hocamız ile paylaşıyoruz. Hocamız ve teknik heyete bu konuda güveniyoruz. Hocamız çok deneyimli. Futbolcu psikolojisini gayet iyi biliyor. Kendisi kart konusunda birebir mücadele ediyor. Bundan dolayı da mutluyum."

Eskişehirspor’da TEK Hedef 3 Puan

Eskişehirspor’da TEK Hedef 3 Puan

Eskişehirspor’da TEK Hedef 3 Puan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim