• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Eskişehirspor’da başkanlık seçimine doğru

Eskişehirspor’da başkanlık seçimine doğru
Eskişehirspor'da yapılacak olan kongrede başkan adayı olması beklenen Halil Ünal, takımın bulunduğu yerden kurtulması için şehrin maddi, manevi birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor'da 9 Ocak'ta yapılacak olan kongrede aday olması beklenen eski başkan Halil Ünal, basın toplantısı düzenledi. Toplantıda adaylığı hakkında da konuşan Ünal, anlaşılarak seçime tek bir listenin girmesi gerektiğini belirtti. Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumun üzücü olduğunu dile getiren Ünal, "Çok üzülerek belirtiyorum ki, inanılmaz vahim bir durum içerisinde bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Süreç açısından da sıkıntılı, bir saate bile ihtiyacımızın olduğu şu günlerde; bütün Eskişehirspor sevdalılarının, sevenlerinin, kamuoyunun, büyük taraftarın, çok büyük takımın içinde bulunduğu desteklerinde inanılmaz bir sessizlik var. Sanki bu şehrin üzerine bir ölü toprağı serpilmiş. Halbuki Eskişehirspor'u kelimelerle tarif edemezsiniz. Anadolu'da futbolun devrimini yapan, deplansmanlara on binleri taşıyan, dünya yıldızı oyuncular, başarıdan başarıya koşan 1965 ruhu bir Eskişehirspor; maalesef bugün çok ciddi bir ilgisizlikle karşı karşıya. O halde gün, birlik ve beraberlik günü. Hepimize çok büyük görevler düşüyor. Artık Eskişehirspor'u hep birlikte kucaklamamız gerekiyor. Kavganın gürültünün olmadığı, herkesin ucundan tutacağı çok kısa bir süreçte, o uyuyan büyük devi hep birlikte tekrar uyandırarak, o Eskişehirsporluluk duruşunu hep beraber sergilemek zorundayız. Buradan devlet büyüklerimize, belediye başkanlarımıza, taraftar derneklerimize, büyük taraftara ve basın mensuplarına ayrı ayrı, tek tek çağrıda bulunuyorum. Bütün Eskişehirspor sevdalıları bu Cuma'ya kadar, birlikteliğini ve camianın büyüklüğünü göstermelidir" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR BENİM İÇİN BİR SEVDADIR"

Yaptığı çağrının tarihi bir çağrı olduğunu dile getiren Halil Ünal konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Tek listeli, tüm kamuoyunun kabul ettiği, gerekiyorsa referandumların yapıldığı, büyüklerimizin saygı duyduğu, basın mensuplarının sahip çıktığı bir birliktelik sergilemek zorundayız. Değerli tüm büyüklerimizi ve Eskişehirspor sevdalılarını hepinizin huzurunda göreve davet ediyorum. Bu öyle bir çağrıdır ki, inanın tarihi bir çağrıdır. Bakın beyler, geçmişini unutan toplumların geleceği olmaz. Eskişehirspor bazıları için bir markadır, bazıları için de bir simgedir. Benim için bir sevda. Onun için bu sevdamızın ezilmesine, hayallerimizin hiç olmasına, çok kaba olacak ama; sevdamızın ortasına kimsenin geçmesine müsaade etmeyiz. Kavganın ve gürültünün bittiği, geçmişin çok az konuşulacağı, hep geleceğin ve başarıların konuşulacak olan o birlikteliği hep beraber oluşturmalıyız. Evet, benim üzerime düşen ne varsa, ben sonuna kadar hazırım. Bu kadar ekonomik sıkıntıda, çok özür dilerim, hem düşmüş hem de batmış bir noktadaki bir kulübe herhalde adayım demek bir delilik. Öyle bir deli aranıyorsa, o deli benim ama ben yalnız bir adam değilim. Ben arkadaşlarımla var olmak durumundayım. Herkesin kabulleneceği bir ortamda olmak durumundayım. Ben yada başka bir arkadaş. Ben lafının bittiği, biz kelimelerinin ortaya çıktığı, camianın birlikte olduğu yönetim yapmak zorundayız."

Eskişehirspor’da Başkanlık Seçimine Doğru

Eskişehirspor’da Başkanlık Seçimine Doğru

Eskişehirspor’da Başkanlık Seçimine Doğru

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim