• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Eskişehirspor’a Destek Çağrısı

Eskişehirspor’a Destek Çağrısı
Eskişehir Vali Yardımcısı Günhan Yazar ve Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, valilik öncülüğünde başlatılan "Eskişehirspor'umu...

Eskişehir Vali Yardımcısı Günhan Yazar ve Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, valilik öncülüğünde başlatılan "Eskişehirspor'umu Destekliyorum" "ESES yaz 2965'e gönder kampanyası" ile ilgili gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan spor faaliyetlerinden sorumlu Vali Yardımcısı Yazar, kampanyada ilerleme kat etmelerine rağmen istenen etkinin sağlanamadığını belirterek, basının kampanyaya daha fazla yer vermesi gerektiğini dile getirdi. Yazar, "Hepinizin bildiği gibi içinde SMS olan, stickerlarla destek amaçlayan, yine iş adamlarıyla bire bir görüşmelerle destek amaçlayan bir destek kampanyamız var. Bu kampanya sayın Bakanımız ve valimiz himayesinde düzenleniyor. Biz de 11 kişilik bir destek komitesiyiz, temel amacımız Eskişehirsporlu futbolcuların alacaklarını ödemek. Kampanya başlayalı aşağı yukarı bir hafta oldu, ama açıkçası yoğun bir katılım da görmüyoruz. Gazetelerde bakarken de onu gördüm, gazetelerde çok ciddi haber olmadı" dedi.

Stickerların 50 liradan satıldığını ve bunların hem iş yerleri hem de arabalar için yapıldığını dile getiren Yazar, stickerların satışının Es Store, Spor İl Müdürlüğü, Türk Dünyası Koordinasyon Merkezi, Valilik Yazı İşleri Müdürlüğü, Ticaret Odası ve Esnaf Odası'nda yapıldığını söyledi. Eskişehir basınından bu kampanayı destekleyici haberlere yer vermesini isteyen Yazar, "Örneğin esnaf sarayındaki bütün esnafları o stickerları yapıştırmaya özendirecek haberler yapılabilir" dedi.

Yazar, desteğin artması için görüşmelerin sürdüğüne işaret ederek, kampanyada şu ana kadar 6 bine yakın SMS ve 4 bine yakın sticker desteği geldiği bilgisini verdi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Yazar ve Spor İl Müdürü Aksoy, kahvaltı yapılan cafenin camlarına sticker yapıştırdı.

Eskişehirspor’a Destek Çağrısı

Eskişehirspor’a Destek Çağrısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim