• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Eskişehir’deki Bilecikliler Dernekler Platformu’ndan MHP’ye Ziyaret

Eskişehir’deki Bilecikliler Dernekler Platformu’ndan MHP’ye Ziyaret
Eskişehir'de yaşayan Bilecikliler Dernekler Platformu (ESYAP) Başkanı Aras Samet Selçuk ve ESYAP Platform'una üye derneklerin yöneticileri, Milliyetçi Hareket...

Eskişehir'de yaşayan Bilecikliler Dernekler Platformu (ESYAP) Başkanı Aras Samet Selçuk ve ESYAP Platform'una üye derneklerin yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever'i makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Eskişehir gündemi, dernek ve platformun çalışmaları ve MHP'nin Eskişehir'deki verimli çalışmaları değerlendirildi. Samimi ve sıcak geçen görüşmede Bilecik-Eskişehir ve Eskişehir gündemi hakkında değerlendirme ve görüş alış verişinde bulunduklarını belirten ESYAP Başkanı Aras Samet Selçuk, "Bu tarz ziyaretler, görüşmeler insanlar arasındaki kaynaşmayı, birlik beraberliği ve ortak çalışma arzusunu harekete geçirmektedir. Bundan sonraki görüşmelerimizin belli aralıklarla sürdürülmesine karar verildi. Eskişehir'de 50 binden fazla Bilecikli var. Eskişehir'de, Afyonkarahisarlılardan sonra en kalabalık nüfusu Bilecikliler oluşturuyor. Eskişehir'de yaşayan Bilecikliler bir platform oluşturarak birleştiler. Eskişehir'de bulunan 10 dernek Bilecikliler Dernekler Platformu (ESYAP) adı altında birleşerek çalışmalarını yürütmeye devam ediyor" şeklinde konuştu.

Eskişehir MHP İl Başkanı Oğuz Sever de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Eskişehir'de yaşayan Bilecikliler Dernekler Platformu'nun, partimizi ziyaretinden son derece memnun olduk. Ziyaret esnasında görüşmelerimiz faydalı ve verimli geçti. Teşekkür ederim. Biz de ilerleyen günlerde iade-i ziyarette bulunacağız" dedi.

ESYAP Başkanı Aras Samet Selçuk, Eskişehir MHP İl Başkanı Oğuz Sever'e çiçek ve Bilecik'in simgesi olan "Keyfiye" taktim etti.

Eskişehir’deki Bilecikliler Dernekler Platformu’ndan MHP’ye Ziyaret

Eskişehir’deki Bilecikliler Dernekler Platformu’ndan MHP’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim