• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Eskişehir’de Termale Yeni Adres

Eskişehir’de Termale Yeni Adres
Rixos Thermal Eskişehir ve Rixos Konya Genel Müdürü Cem Bora Sevim, Eskişehir'deki otellerinde bulunan termal suyunun kalitesine dikkat çekerek, "Kaplıca...

Rixos Thermal Eskişehir ve Rixos Konya Genel Müdürü Cem Bora Sevim, Eskişehir'deki otellerinde bulunan termal suyunun kalitesine dikkat çekerek, "Kaplıca sularının faydalarını müşterilerimizin hizmetine sunduk" dedi.

Düzenlenen kahvaltıda otel yöneticileri basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan yöneticiler, yapılacak yenilikler ve projeler hakkında da bilgi verdi. Toplantıda konuşan Konya-Eskişehir Rixos Otelleri Genel Müdürü Cem Bora Sevim, Eskişehir'de bulunan otelin kaplıca suyu yönünden tanınmadığına dikkat çekti. Müşterileri için her türlü konforu sağladıklarını ifade eden Sevim, "Otelimizde bulunan kaplıca suyundan ne yazık ki vatandaşlarımız haberdar değil. Burada bulunan suyumuz farklı illerde bulunan kaplıca suları ile yarışacak konumda. Vatandaşlarımız farklı illere gitmek yerine otelimizi tercih ederek, temiz bir ortamda kaplıca suyu ile buluşabilir. Otelimiz ile ilgili projeler üzerinde çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Rixos Hotels'in, yurtiçi ve yurtdışında hızla büyümeye devam ettiğini belirten Sevim, "Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'da tesisleri bulunan ve hızla büyümeye devam eden Rixos Hotels, dünyada 10 Türkiye'de 27 oteli ile hizmet veriyor. 2016 yılında da büyüme ivmesini, hem ülke içerisinde hem de uluslararası pazarda artırarak sürdürüyor. Sektördeki olumsuzluklara rağmen 2016 yılında başta istihdam olmak üzere yatırımlar ve diğer alanlardaki ivmeyi ülke içerisinde ve uluslararası pazarda artırarak sürdürmeyi hedefliyor. Rixos Hotels, kısa süre önce Mısır'ın tatil cenneti olarak bilinen Sharm El Sheikh'te 3'üncü oteli Rixos Seagate Sharm'ın açılışını yaptı. Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'nde biri Dubai'de, diğeri Abu Dabi'ye bağlı Saadiyat adasında bulunan iki otel ve Maldivler'deki otel yatırımları ile de yurtiçi ve dışında büyümeye devam ediyor. Farklı destinasyonlardaki lüks şehir otellerinden resort otellerine; kış turizminden sağlık turizmine kadar geniş bir yelpazede üstün hizmetler sunan Rixos Hotels, 15. yaşını kutladığı bu özel yılda yeni projelerini ve konseptlerini misafirleri ile paylaşmanın gururunu yaşıyor" dedi.

"ÖDÜLLÜ MİMARİSİ İLE RİXOS THERMAL ESKİŞEHİR"

Rixos Termal Eskişehir hakkında da konuşan Genel Müdür Cem Bora Sevim, şunları söyledi:

"Türkiye'nin en özel kentlerinden bir olan Eskişehir'de yer alan Rixos Thermal Eskişehir'in kent merkezindeki konumu, ulaşım rahatlığı, Amerika ve İngiltere'den ödüller alan çok özel mimari yapısı ve yüksek hizmet kalitesi ile ayrıcalıklı konaklama hizmetleri sunuyor. 2013 Green Good Design Award ve 2012 Highly Commended Hotel Architecture ödüllerine sahip tesis, en iyi tasarlanmış binaları ödüllendiren Dünya Mimarlık Festivali'nde finalde yarışan 12 otelden biri oldu. Ayrıca, Rixos Thermal Eskişehir'de sanata da önem verilerek, odaların Eskişehir ve İç Anadolu tarihinden esinlenilen sanat eserleri ile süslenmesi sağlandı. Tesisin çeşitli noktalarında ise Eskişehirli sanatçılar tarafından özel olarak tasarlanan heykeller ve resimler de sergileniyor. Tarihi Odunpazarı Evleri'ne ve bazı önemli müzelere yürüme mesafesindeki Rixos Thermal Eskişehir, panoramik şehir manzaralı bir terasa sahip. Ana restoranın yanısıra, Rixos'un kendi markası olan Peoples restoran dünya ve Türk mutfağına ait en güzel lezzetleri misafirlerine sunuyor. Osmanlı Türk kültürümüzün derinliklerinde yaşanan Hamam ritüellerini, Fas ve Uzakdogu gelenekleriyle birleştiren, bütün bedeni, zihni ve ruhu iyileştiren yeni bir konsept olarak hayat bulan Anjana Spa, Rixos Thermal Eskisehir'de sunulan şifalı termal sular ile birlikte, sağlıklı yaşamın yanısıra pek çok romatizmal hastalıkların, eklem ve yumuşak doku hastalıklarının tedavisi için de hizmet veriyor."

Eskişehir’de Termale Yeni Adres

Eskişehir’de Termale Yeni Adres

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim