• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Eskişehir'de puanlar paylaşıldı

Eskişehir'de puanlar paylaşıldı
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 23. haftasında Eskişehirspor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşma, 0-0 berabere tamamlandı.

Eskişehirspor'un kendi sahasında Bursaspor ile 0-0 berabere kaldığı maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi. 
Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, aldıkları bir puanın önemli olduğunu söyledi. Skibbe, "Biraz hayal kırıklığına uğradım. Daha fazla gol pozisyonu yaratabilirdik Bursaspor'a karşı. Mücadelemiz, koşullarımız gayet iyiydi. Ama gol pozisyonu yaratmak için son bir hamle eksikti. Takımın mücadelesi ve savaşçı ruhu için takımı tebrik ediyorum. Çok yoğun geçen bir derbi maçı izledik. Düşme hattında olan bir takım için her puan önemli. Bir puan bize iyi gelecektir. Gelecek hafta Mersin İdmanyurduna karşı 3 puan alıp daha da rahatlamak istiyoruz" dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş 0-0'lık sonucun hem kendilerine hem de rakipleri Eskişehirspor'a yaramadığını söyledi. Güneş şöyle dedi: "Oyunun skoru da, oyunun kalitesi de çok kötüydü. Kötü bir maçtı. Futbol severlerden özür diliyorum çünkü oynanan futbol keyif veren futbol değildi. Oyuncuların saha şartlarına uygun olarak iyi niyetli top oynamaya çalıştığına saygı duyuyorum. Ama pas yüzdesi, pozisyon arayışı futbol kuralları içerisinde yoktu. Sadece hatalardan gol aranmaya çalıştı. Rakibin uzun top atarak pozisyon arayışı vardı. Biz de o şartlara uyum sağlamaya çalıştık. Bizim oyun anlayışımızda pas yaparak hücum etme anlayışı yoktu. Çok top kayıpları oldu. Saha, zemin hakikaten çok kötü. Sert bir zemin. Ayakta durmak, pas yapmak, akıcı bir oyun oynamak mümkün olmadı. Şartlar ne olursa olsun kötü futbol. Hep söylediğim gibi oynadığımız oyundan hem keyif alacağız, hem keyif vereceğiz anlayışı bugün yoktu. Skor da ne bize ne de Eskişehir'e yaradı. 0-0 ile çok mu üzüldük? Hayır üzülmedik. Bu oyunla üzülmemek lazım. Ama bize yakışmayan bir oyundu."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim