• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Eskişehir Polisine 6 Yeni Araç

Eskişehir Polisine 6 Yeni Araç
Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne, Huzur Sevenler Derneği tarafından alınan 6 adet araç hediye edildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne, Huzur Sevenler Derneği tarafından alınan 6 adet araç hediye edildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü araç filosunu yenilemeye ve genişletmeye devam ediyor. Huzur Sevenler Derneği tarafından hediye edilen araçlar, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törenle teslim alındı. Törene; Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Huzur Sevenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve iş adamı Ender Banaz katıldı. Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, bu tür törenleri sık sık yapmaya başladıklarını söyledi. Törenlerin sık sık yapılmasının Emniyet açısından bir kazanım olduğunu dile getiren Şahin, "Araç filomuzu yeniliyoruz. Bir kaç tane de istatistiği bilgi vermek istiyorum. 2013 senesinde geldiğimde maalesef Toros araçlarımız bile vardı. Bu tür eskiyen ve ekonomik ömrünü tamamlamış araçlarımızın tamamını, bunlar 135 adetti, 3 yıl içerisinde elimizden çıkarttık. Mutlaka kaliteli hizmet, kaliteli donanım ve iyi eğitilmiş kaliteli personel düşüncesinden hareketle; hem personelimizi eğittik hem de teçhizatı, motivasyonu yüksek kaliteli araçlarla Eskişehir'e elimizden gelen katkıyı arttırarak devam ediyoruz" dedi.

"SOKAKLAR RAHAT NEFES ALACAK"

Eskiyen 135 adet aracın yerine 178 adet yeni aracın alındığını belirten Şahin, "178 yeni aracımızı hem il merkezimizde hem de ilçelerimizde görevlendirdik. Bu yetmez, daha da görevlendireceğiz. Eskişehir'in hayırsever insanları başta Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği olmak üzere, üyeleri ve hayır sever iş adamlarımızın katkıları oldu. Burada da araçlarımızda değerli Ender Banaz ,bey, bizim de bir katkımız olsun diyerek ciddi indirimler yaptı. Artık daha iyi çalışacağız. Aracımız da teçhizatımız da tam. Demek ki artık hırsızlar daha rahat hırsızlık yapamayacak. Yaparlarsa da yanlarına kar kalmayacak. Son dönemlerde bazı mahallelerde artan hırsızlığa karşı 7 kişi yakalandı. Çaldıkları çok değerli eşyalar da var. Bu 7 kişinin yakalanmasıyla sokaklar biraz daha rahat nefes alacak. Bağlantılar arasında çalışmalar da devam ediyor. Sayı artabilir. Eşyalar üzerinde parmak izi çalışmaları devam ediyor. Yeni hırsızlıklar da onlarla bağlantılı olarak ortaya çıkacak. Tabi toplum hayatı, bir müddet yeni gruplar olacak ve bizde onlara aman vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından araçların hediye edilmesinde katkıda bulunan iş adamlarına hediyeler verilirken, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin araçların direksiyonuna geçerek poz verdi.

Eskişehir Polisine 6 Yeni Araç

Eskişehir Polisine 6 Yeni Araç

Eskişehir Polisine 6 Yeni Araç

Eskişehir Polisine 6 Yeni Araç

Eskişehir Polisine 6 Yeni Araç

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim