• BIST 9673.9
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Eskişehir Basket Başantrenörü Metin Ağırbaşoğlu, Başarıya İnanıyor

Eskişehir Basket Başantrenörü Metin Ağırbaşoğlu, Başarıya İnanıyor
Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, hafta sonu oynadığı Acıbadem Üniversitesi deplasmanından galibiyetle ayrılırken, takımın Başantrenörü...

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, hafta sonu oynadığı Acıbadem Üniversitesi deplasmanından galibiyetle ayrılırken, takımın Başantrenörü Metin Ağırbaşoğlu zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Ligin en önemli iki takımından birisi olan ve Tofaş deplasmanı dışında bütün maçlarını kazanan Acıbadem Üniversitesi'ni deplasmanda deviren Eskişehir Basket'in galibiyeti, spor otoriteleri tarafından bu sezonun en büyük sürprizi olarak nitelendirildi. Deplasmandan galibiyetle dönen Eskişehir Basket'te moraller yerinde olurken, Başantrenör Ağırbaşoğlu, başarı adına doğru adımlar atıldığını ifade etti.

"YÜREKLİ, BİRBİRİNE İNANAN BİR TAKIMIZ"

Lige başladıkları anda takım içinde koydukları Play-off hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Eskişehir Basket Başantrenörü Metin Ağırbaşoğlu, Acıbadem Üniversitesi galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Sezon başında çok geç kurulan bir takım olmamıza rağmen doğru adımlar atıldığında ortaya neler çıkabileceğini göstermeye çalışıyoruz. Eskişehir gibi bir spor şehrinin basketboldaki temsilcisi olarak bu şehre layık olmaya çalışıyoruz. İstatistiklerinden önce karakterlerini seçtiğimiz oyuncularla beraberiz. Böyle bir oluşuma sahip olduğumuz zaman, beklenilenden daha yürekli, birbirlerine inanan dolayısıyla da ne yapacağı çok kestirilemeyen bir takım kimyasına kavuştuk. Bu sayede belki Acıbadem Üniversitesi'ni deplasmanda yenmeyi başardık. Şu an yaptığımız işten, bulunduğumuz ortamdan inanılmaz derecede memnunuz" dedi.

"TAKIM KİMYAMIZ, BAŞARIYI GETİRECEK"

Sezonun ilerleyen süreci için de görüşlerini bildiren Başantrenör Metin Ağırbaşoğlu, sezon boyunca gidebildikleri yere kadar gideceklerini belirterek, "Bugüne kadar çok önemli galibiyetler aldık, beklenmedik mağlubiyetler de yaşadık. Hata oranını en aza indirmeye çalışıyoruz. Bunu hem maç içinde yapmak hem de bütün sezona yayarak istikrarlı bir performans göstermek istiyoruz. Açıkçası benim hem bütün teknik ekibe hem de oyuncu grubuma güvenim tam. Gerektiğinde inisiyatif alabiliyorlar, onların saha içerisinde büyük bir gayret göstererek iyi niyetli bir şekilde sorumluluk aldıklarını görebiliyorum. Birbirlerinin arkasında duruyor, açıklarını kapatmaya uğraşıyorlar. Bu birliktelik ve takım yapısı, bize uzun periyotta başarıyı getirecek, buna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

CUMARTESİ GÜNÜ GELİŞİM KOLEJİ GELİYOR

Eskişehir Basket 14. hafta karşılaşmasında 26 Aralık Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda saat 17.00'de Gelişim Koleji'ni ağırlayacak. Öğrencilere ücretsiz olan maçta biletler de numarasız olarak 5 TL'ye satışa sunulacak.

Eskişehir Basket Başantrenörü Metin Ağırbaşoğlu, Başarıya İnanıyor

Eskişehir Basket Başantrenörü Metin Ağırbaşoğlu, Başarıya İnanıyor

Eskişehir Basket Başantrenörü Metin Ağırbaşoğlu, Başarıya İnanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim