• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Eski Milli Futbolcular Bu Defa Sahnede Terledi

Eski Milli Futbolcular Bu Defa Sahnede Terledi
Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa'ya gelen 4 büyüklerde top koşturmuş eski milli futbolcular,...

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa'ya gelen 4 büyüklerde top koşturmuş eski milli futbolcular, bu sefer sahnede terledi.

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla Suriye sınırında bulunan Akçakale ilçesinde yapılacak olan maç için Şanlıurfa'ya gelen ve bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi büyük takımlarda top koşturmuş olan eski ünlü futbolcular sıra gecesine katılarak halay çekti. Balıklıgöl yakınlarında bulunan bir konuk evine giden efsane futbolcular, müzik dinleyip halay çekti. Uzun süre halay çeken eski futbolcular, hayranlarıyla birlikte bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Futbolcularla birlikte ünlü sinema oyuncusu Umut Oğuz da Şanlıurfa'ya geldi.

Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımlarda futbol oynamış Hasan Vezir, yaptığı açıklamada, "Ben birkaç ay önce yine buralara geldim. Ben Cizrespor'u çalıştırdığım zaman maçlarımızı Şanlıurfa'da yapıyorduk. Devamlı buradaydım. Bugün de böyle bir vesile oldu. Şanlıurfamızın kurtuluş yıl dönümü için burada bir organizasyon vardı. Biz buraya onun için geldik. Burada olmaktan da mutluyuz. Hem buradaki hemşehrilerimizi görmüş olduk. Yarın burada güzel bir maç yapacağız. İnşallah herkesin seyir keyfi alacağı bir ortam olur. Biz de bundan gurur duyarız" dedi.

Fenerbahçe'nin efsane kalecilerinden Nurettin Yıldız da, "Uzun bir aradan sonra Şanlıurfa'nın kurtuluş yıl dönümünde buraya geldik. Şanlıurfa'nın kurtuluşunu buradan kutluyoruz ve herkse selamlarımı yolluyorum" dedi.

Galatasaray'da oynadığı dönemde Avrupa takımlarına attığı gollerle takımın en gözde futbolcuları arasında olan Papen Mustafa lakaplı Mustafa Kocabey ise, "Peygamberler şehrinde olmaktan dolayı ben ve arkadaşlarım çok gururluyuz. Şanlıurfa'nın kurtuluşunda burada olmak bizlere ayrı bir gurur veriyor. Yarın oynayacağımız maç da inşallah herksin zevk alacağı bir maç olur" şeklinde konuştu.

Organizasyona ev sahipliği yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise futbolcuları ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.

Akçakale'de düzenlenecek gösteri maçında Galatasaray'dan Savaş Demiral (Büyük Savaş), Muhammed Altıntaş, Candemir Yılman, Benhur Babaoğlu, Papen Mustafa, Erkan, Faruk, Fenerbahçe'den Zafer Biryol, Nurettin Yıldız, Cafer Aydın, Hasan Vezir, Trabzonspor'dan ise Hasan Özer ile Beşiktaş'ın eski futbolcuları ter dökecek. Ayrıca turnuvada sinema oyuncusu Umut Oğuz'un da forma giyeceği öğrenildi.

Eski Milli Futbolcular Bu Defa Sahnede Terledi

Eski Milli Futbolcular Bu Defa Sahnede Terledi

Eski Milli Futbolcular Bu Defa Sahnede Terledi

Eski Milli Futbolcular Bu Defa Sahnede Terledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim