• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Eski MHP Milletvekili Akşener:

Eski MHP Milletvekili Akşener:
MHP eski Milletvekili Meral Akşener, kapatılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatları ziyareti kapsamında, geldiği Kırklareli'de bir otelde düzenlediği...

MHP eski Milletvekili Meral Akşener, kapatılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatları ziyareti kapsamında, geldiği Kırklareli'de bir otelde düzenlediği basın toplantısında Ankara'da ki saldırının Şubat ayında gerçekleşen askeri araçlara yapılan saldırının benzeri olduğunu ifade etti.

Ankara da ki patlamayla ilgili açıklamada bulunan Akşener, " Ankara da çevik kuvvet polislerinin bulunduğu servis araçlarına yönelik bir patlama. Aldığımız bilgiler hiç iç açıcı değil.İnşallah aldığım bilgilerde yanlışlık olur.Gerçekten Şubat ayında askeri servis araçlarına yapılan saldırının benzeri.Bu sefer anlaşılıyor ki polisimiz hedef alınmış. Çevik kuvvet polisimiz hedef alınmış Kızılay'ın en kalabalık olduğu bir saatte ama çok büyük bir eylem olduğu anlaşılıyor" dedi.

"MİLLETİMİZİN SAĞDUYULU VE DİKKATLİ OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Çok üzgün olduğunu söyleyen Akşener, "Milletimizin sağduyulu ve dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimizin özellikle son derece dikkatli olması gerektiğine inanıyorum.Güzel şeyler paylaşmak için gelmiştim.Sizinle güzel şeyleri konuşmak bir araya gelecektik.Hepiniz gibi bende üzgünüm" diye aktardı.

Kırklareli'ye ziyaret amacından bahseden Akşener, "Amacımız il başkanlığının kapatılması nedeniyle bu kapatılma meselesini bu kapatılma hadisesini anti demokratik bulduğumuz bir olağan üstü kongre için talepte bulunan üst kurul delegelerimizin içinde yer alan il başkanımız Sayın Kürşat Yamaner ve heyeti ile birlikte partimizin kapatılmasını,demokrasiye, Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilkelerine aykırı bulduğumuz için buna itirazımızı da belirtmek amacıyla hem de başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla buradayız.

Kürşat Yamaner benim kardeşim. Biz kendisiyle bir kader birliği yaptık.Kendisi çok genç bir arkadaşımız çok başarılı bir arkadaşımız.Bizim il teşkilatlarımızın genel merkezden gönderilen bir yazıyla, valiliğe gönderilen bir yazıyla gönderilen bir yazıyla polis marifeti ile kapatılıyor olmasını bir ayıp ve bir nakısa olarak değerlendiriyorum" dedi.

Bir gazetecinin Akşener'e, "Devlet Bahçeli, Paralel Yapı'nın bir parçası olduğunuzu iddia ediyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise "Böyle bir şey mümkün değil. Söyleyen ispatlamak zorundadır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim