• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Eski Kocaya Gasp İntikamı

Eski Kocaya Gasp İntikamı
Kahramanmaraş'ta boğazına bıçak dayayıp, kolunu kırdıkları kadının para ve altınlarını gasp eden Suriyeli 2 kişi ile onları azmettiren kadın gözaltına...

Kahramanmaraş'ta boğazına bıçak dayayıp, kolunu kırdıkları kadının para ve altınlarını gasp eden Suriyeli 2 kişi ile onları azmettiren kadın gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, olay, 29 Ocak 2016 tarihinde saat 09.00'da Gazipaşa Mahallesi Şehit İlbey Caddesi No 23'te meydana geldi. Suriye uyruklu Seman Ayyan (41) sabah eşi ve iki oğlunu işe gönderdikten sonra 1 yaşındaki kızıyla uyudu. Bir süre sonra Seman Ayyan, evine giren kar maskeli iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Bir yaşındaki kızının önünde boğazına bıçak dayanan, darp sonucu sol kolu kırılan Seman Ayyan'a evdeki ve paraların yerini soran iki şüpheli, evde yaptığı aramada bir miktar para ile birlikte kadının üzerinde bulunan ziynet eşyasını gasp edip kayıplara karıştı.

Şahısların evi terk etmesinin ardından durumu polise bildiren Seman Ayyan'ın evine giden polis, inceleme başlattı. Yaralanan Seman Ayyan kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, Kahramanmaraş Asayiş Müdürlüğü, soruşturma için özel bir ekip kurdu. Olayı soruşturan asayiş ekipleri, hiçbir eşkal bilgisi olmayan maskeli şüphelileri tespit etmek için evin içinde bulunan altın ve paradan haberi olan kişiler üzerine yoğunlaştı.

Saldırıya uğrayan kadının erkek kardeşi Etem Ayyan'ın (30) bir yıl önce boşandığını tespit eden polis, Etem Ayyan'ın boşandığı kadının izini Gaziantep'te buldu. Kahramanmaraş ve Gaziantep'e eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, izini sürdüğü kadın ve şüphelilerin çalınan altınları bir kuyumcuya sattığını öğrendi.

Bunun üzerine Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde harekete geçen asayiş ekipleri, Cihan A. (33) ile dini nikahlı eşi Mustafa H.'yi (23) Suriye sınırından kaçma hazırlığındayken gözaltına aldı. Şüphelilerin alınan ilk ifadesinde Mahmut H. (22) de gözaltına alındı.

Şüpheli Mustafa H.'nin sorgusunda, "Arkadaşımla birlikte 9 aylık hamile eşimin azmettirmesiyle soygunu yaptık. "Gidin altınları alın soygunu yapın" diyen eşim, eski kocasından intikam almak istedi" dediği öğrenildi.

Şüpheliler emniyette alınan ilk ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Eski Kocaya Gasp İntikamı

Eski Kocaya Gasp İntikamı

Eski Kocaya Gasp İntikamı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim