• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Eski Fenerbahçeli Andre Santos Boluspor'da

Eski Fenerbahçeli Andre Santos Boluspor'da
PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor, daha önce Fenerbahçe forması da giyen Brezilyalı futbolcu Andre Santos'u kadrosuna kattı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor, daha önce Fenerbahçe forması da giyen Brezilyalı futbolcu Andre Santos'u kadrosuna kattı. Tecrübeli futbolcu, yeni takımıyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Santos ile birlikte Hollandalı santrafor Rydell Poepon da Boluspor'un bir diğer transferi oldu.

Süper Lig hedefiyle yeni sezona başlayacak Boluspor, transfer bombalarını patlatıyor. 2009-2011 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı yıldız Andre Santos ile anlaşmaya varan kırmızı beyazlı takım, yıldız oyuncuya 2+1 yıllık sözleşme imzalattı.

FC Wil'den bonservis bedeli ödenmeden alınan yıldız futbolcunun Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın ısrarı sonucunda kadroya katıldığı belirtildi.

Andre Santos'un imza töreninde hazır bulunan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, "Herkesin tanıdığı Andre Santos ile sözleşme imzalayacağız. Belki de Boluspor tarihinin en yıldız transferi. İnşallah 2 yıl boyunca bize çok faydalı olacaktır. Bu transfer hepimize hayırlı olsun. İnşallah Boluspor da Santos'la beraber güzel günler görür." açıklamasını yaptı.

Boluspor'la anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Andre Santos da şu ifadeleri kullandı:

"Bana bu şansı tekrar verdiği için öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'ye döndüğüm için ve Boluspor ile sözleşme imzaladığım için mutluyum. Bu projede olmak benim için çok güzel. Benim, başkanımızın ve hocamızın hedefi Süper Lig'e çıkmak. Oynadığım kulüplerde hep elimden geleni verdim. Şimdi de elimden gelenin fazlasını yapacağım. Boluspor taraftarlarına bana verdiği destekleri için teşekkür ederim."

Andre Santos'u kadrosuna dahil eden Boluspor yönetimi, Hollanda'nın Roda takımıyla sözleşmesi sona eren Rydell Poepon'u da kadrosuna dahil etti. 28 yaşındaki forvet oyuncusu, Boluspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Cihan

Eski Fenerbahçeli Andre Santos Boluspor'da

Eski Fenerbahçeli Andre Santos Boluspor'da

Eski Fenerbahçeli Andre Santos Boluspor'da

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim