• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Eski eşini sosyal medyada ‘hayat kadını’ olarak tanıttı

Eski eşini sosyal medyada ‘hayat kadını’ olarak tanıttı
Kırşehir'deki eski eşinin barışma teklifini kabul etmemesi üzerine sosyal medyada eşinin ve ailesinin adresini vererek, hayat kadını olarak tanıtan eski...

Kırşehir'deki eski eşinin barışma teklifini kabul etmemesi üzerine sosyal medyada eşinin ve ailesinin adresini vererek, hayat kadını olarak tanıtan eski koca aranıyor.

İddiaya göre, 7 yıl önce evlendiği ve bir süre önce boşandığı S.U.'ya tekrar barışma teklifinde bulunan N.Ş, barışma teklifini kabul etmeyen S.U.'nun ve ailesinin adresini sosyal medyada verip, eski eşini hayat kadını gibi gösterdi. Bunun üzerine S.U. ve ailesi, N.Ş. hakkında şikayette bulundu. N.Ş., polis tarafından her yerde aranıyor.

S.U.'nun kardeşi E.U., kız kardeşinin eski eşi tarafından tehdit edildiğini ve evlerine gelerek kız kardeşini soranlar nedeni ile sinir krizi geçirdiğini söyledi. Eski eniştesinden şikayetçi olan E.U., yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Kız kardeşimin eski eşi boşandıktan sonra yaptığı barışma teklifini kabul etmemesi sonrası kız kardeşimi sosyal medya üzerinden tehdit ederek, ikamet adresimizi verip, eski karısını fahişe olarak gösterdi. Bizler sosyal medya üzerinden kız kardeşimin eski eşinin adreslerini tespit ederek şikayetçi olduk. Evimize yapılan propaganda sonrasında gelen birçok kişi ile de kavga ettim. Kız kardeşimin yaşadığı durum sonrası eşinden şikayetçi olmamıza rağmen sosyal medya üzerinden tehditler devam etmekte."

Aile BİMER'e de şikayette bulundu

İnternet üzerinden BİMER'e de şikayette bulunduğunu aktaran E.U., "Kardeşim 7 yıl evli kaldıktan sonra eşinden şiddetli geçimsizlik nedeni ile ayrıldı. Kardeşim, boşandığı eşi yüzünden rahatsızlanarak tedavi altına alındı. Hala bu adam yüzünden tedavi görmekte. Sosyal medya hesapları üzerinden fotomontaj yöntemi ile kardeşimin fotoğrafları yanına uygunsuz fotoğraflar ekleyerek ikametimize yönlendirme yapılmakta, kardeşimin çalıştığı iş yerinde de bu nedenle baskı oluşmakta" dedi.

Almanya'da yaşayan eski koca N.Ş.'nin Türkiye'ye gelebilmesi için aile hukuk mücadelesi verirken, eski kocanın Türkiye'de "tehdit ve hakaret" suçlarından hakkında 5 yıl kesinleşmiş ceza olduğu öğrenildi. N.Ş.'nin Kırşehir'de tanıdığı bazı kişileri de sosyal medya üzerinden tehdit ettiği ve sosyal medya üzerinden servis yaptığı öğrenildi.

Eski eşini sosyal medyada ‘hayat kadını’ olarak tanıttı

Eski eşini sosyal medyada ‘hayat kadını’ olarak tanıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim