• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Eski Bakan Güçlü’den Akpınar’a Ziyaret

Eski Bakan Güçlü’den Akpınar’a Ziyaret
Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, "Mehmet Akif Ersoy Okumaları" projesi kapsamında Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ı...

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, "Mehmet Akif Ersoy Okumaları" projesi kapsamında Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ı ziyaret etti.

"Mehmet Akif Ersoy Okumaları" projesi için Adana'ya gelen Eski Bakan ve Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami Güçlü, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ı makamında ziyaret etti. Akpınar ve yöneticilerle görüşen Güçlü, Türkiye'nin birçok bölgesinde oluşturdukları öğrenci ve öğretmen grupları ile yaptıkları çalışmalarla Mehmet Akif Ersoy'un eserlerinin okunmasını sağladıklarını ifade etti. Projenin öneminden de bahseden Prof. Dr. Güçlü, Mehmet Akif Ersoy'un büyük bir vatansever olduğunu, özellikle gençlerin onu tanımasının vatanseverlik bilinci oluşmasında etkili olacağını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar ise teşekkür ettiği Güçlü'ye ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Projenin önemine değinen Akpınar, Adana'da çeşitli okullardan öğrencilerle "Okuma Grupları" oluşturulduğunu ve bu gruplarla çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Prof. Dr. Güçlü, Akpınar'a yaptığı ziyaret sonrası Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen, çeşitli okullardan öğretmen ve öğrencilerin katıldığı "Okuma Grubu Toplantısı'na geçti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın öncülüğünde gerçekleşen, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik kitap okuma faaliyetini artırmayı amaçlayan ve birçok ilde uygulanan "Mehmet Akif Ersoy Okumaları" projesinin Adana'daki ilk toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da katıldı. Prof. Dr. Sami Güçlü başkanlığında gerçekleşen toplantıda, projenin nasıl uygulanacağı hakkında bilgi verildi. Toplantıda öğrencilerin projelerle ilgili düşünceleri dinlendi. Bugüne kadar ne kadar okuma yaptıkları hakkında bilgi alındı.

Eski Bakan Güçlü’den Akpınar’a Ziyaret

Eski Bakan Güçlü’den Akpınar’a Ziyaret

Eski Bakan Güçlü’den Akpınar’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim