• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Eşini öldürdü, zaten aranıyordu!

Muğla'da, ayrı yaşadığı eşini pompalı tüfekle öldürülen kişiye, 16 gün önce koruma tedbiri karanını ihlal suçundan 15 gün hapis cezası verildiği, ancak yakalanamadığı öğrenildi.
Muğla’da, geçtiğimiz Cuma akşamı L.S.B (37), başkasına ait otomobilde gördüğü boşanmak üzere olduğu eşi, muhasebeci Sedef Berberoğlu (26) ile yanındaki aynı otomobildeki 18 yaşındaki Abdullah Tekin’i pompalı tüfekle öldürdü. Sedef Berberoğlu'nun sevgilisi olduğu iddia edilen patronu mermer atölyesi sahibi O.D. ise kaçarak canını kurtardı.
 
KAFASININ HER YERİNDE DİKİŞ VARDI
 
Muğla merkeze bağlı Paşapınar Köyü’nde geçici olarak torunu M.B.'nin yanında kalan Gülerder Kan, damadı L.S.B.'nin sürekli kızını tehdit ettiğini belirterek şöyle dedi:
 
"Kızımla damadım 7 yıl önce tanıştılar. O zaman kızımı, 'Bu kişi seni taşıyamaz' deyip, uyardım. Ancak, kaçarak evlendi. 5 yıl önce çocukları olduğu zaman küs olduğum için evlerine ayak basmadım. 11 ay önce eşi tarafından dövülünce kızımı elinden tutarak evimize getirdim. Kafasının her yerinde dikiş vardı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde doktor raporlarımız var. Çocuğumu kemerle dövdüğü için her tarafı simsiyahtı. Peşimizi hiç bırakmadı. Sürekli tehdit ediyordu. Beni hiçbir zaman kabullenmedi. Her üç ayda bir mahkeme tarafından koruma tedbiri kararı aldık. Sedef’in saçından tutup 12 basamaklı merdivenden sürükledi. İşsizdi, çalışmıyordu. Babası vefat ettikten sonra parasız kaldı. Av tüfeğiyle domuz avına gidiyordu. Dehşet saçtığı tüfeğin ruhsatı kızımın üstüneydi. Tek derdi, çocuğumun parasını yiyip gezmekti. Bizi koruyup, kollayan olmadı. Torunum ile birlikte bu acıya nasıl dayanacağım? Torunum, babasının sürekli annesini öldüreceğini söylediğini anlatıyor." 
 
15 GÜN HAPİS KARARI
 
Muğla Aile Mahkemesi tarafından 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair kanun kapsamında Lütfü Sefa Berberoğlu hakkında koruma tedbiri kararını ihlal suçundan hakkında 28 Ağustos 2013 tarihinde 15 günlük hapsi kararı çıkartıldığı ancak yakalanamadığı öğrenildi. Genç kızın aynı mahkemeden geçen 25 Temmuz da da 3 aylık koruma tedbiri kararı aldırdığı ortaya çıktı.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim