• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Eşini 50 yerinden bıçaklayıp öldürdü

Eşini 50 yerinden bıçaklayıp öldürdü
Ümraniye'de, Ali Karakaş (31) boşanmak isteyen eşi Demek Karakaş'ı 50 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Ümraniye'de, Ali Karakaş (31) boşanmak isteyen eşi Demek Karakaş'ı 50 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Zanlı, daha sonra polisi arayarak teslim oldu.

Olay, sabah saatlerinde, Yukarı Dudullu Mahallesi Altınbaşak Sokak 15 numaradaki binada meydana geldi. Alınan bilgiye göre Demet Karakaş, yaklaşık 2 ay önce annesini, 5 yaşındaki kızını ve engelli kardeşini de yanına alarak eşi Ali Karakaş'ın yanından ayrıldı. Aynı sokakta başka bir binaya taşınan Demet Karakaş, bir süre önce boşanma davası açtı. Bu sabah, evdeki eşyalarını almak için engelli kardeşi ile eşinin evine geldi.

İddiaya göre, eşini daireye alan Ali Karakaş, engelli kayınbiraderini ise dışarıda bıraktı. Bunun üzerine Demet Karakaş'ın engelli kardeşi de binadan aşağı inerek komşulardan yardım istedi. Ancak, daire kapısına yönelen komşular kapının kilitli olması nedeniyle müdahale edemeyince durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis söz konusu adrese gelince, Ali Karakaş kapıyı açtı. Eşini içeride öldürdüğünü söyleyerek polise teslim oldu. Yatak odasına giren polis ekipleri genç kadını yerde kanlar içerisinde yatarken gördü. Sağlık ekiplerince Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Demet Karakaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede yapılan ilk incelemede, Demet Karakaş'ın başına sert bir cisimle defalarca vurulduğu, 50'den fazla yerinden bıçaklandığı belirlendi.

Demet Karakaş'a yardım için daireye giren mahalle sakinleri de, genç kadının kısa süre önce geçimsizlik nedeniyle evinden annesi, çocuğu ve engelli kardeşi ile ayrılarak aynı sokakta başka bir binaya taşındığını söyledi. Mahalle sakinleri Ali Karakaş'ın karısının kafasına yatak odasındaki ütü ile defalarca vurduktan sonra çok sayıda bıçak darbesi ile öldürdüğünü belirtti.

Cihan

Eşini 50 yerinden bıçaklayıp öldürdü

Eşini 50 yerinden bıçaklayıp öldürdü

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim