• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Eşi Bıçaklanan Milletvekili, Kardeşinin Serbest Kalmasına İtiraz Etti

Eşi Bıçaklanan Milletvekili, Kardeşinin Serbest Kalmasına İtiraz Etti
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, eşini bıçaklayan kardeşinin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına itiraz etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, eşini bıçaklayan kardeşinin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına itiraz etti. Yaralı eşinin durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatma Kaplan Hürriyet'i arayarak "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet, dün gece geç saatlerde hastanede yatan kayınpederini ziyarete gittiği sırada kayınbiraderi Emrah Kaplan tarafından bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Milletvekilinin eşi Murat Hürriyet'in yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, olayın zanlısı ve milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in kardeşi olan Emrah Kaplan, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarıldı. Burada adli makamlar tarafından ifadesi alınan zanlı Emrah Kaplan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

VEKİL, KARDEŞİNİN SERBEST BIRAKILMASINA İTİRAZ ETTİ

Avukat olan CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise kardeşinin serbest bırakılmasına başsavcılık kanalıyla itiraz etti. İtiraz üzerine dosyanın tekrar mahkemeye gönderildiği ileri sürüldü.

Öte yandan özel hastanede tedavisi süren Murat Hürriyet'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 48 saat boyunca gözetimde tutulması planlanan Murat Hürriyet'i sadece eşi ve ailesi görebiliyor. Murat Hürriyet'in söylenenlere tepki verdiği, konuşulanları anladığını ve gözleriyle temas kurduğu öğrenildi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN "GEÇMİŞ OLSUN" TELEFONU

Psikolojisi bozuk olduğu ileri sürülen zanlı Emrah Kaplan'ın ise emniyetteki ilk ifadesinde pişman olduğunu söylediğini ifade edildi. Olayın bir anda geliştiğini söyleyen Murat Kaplan ifadesinde, "Bir anda gelişti. İstemeyerek oldu" gibi cümleler söylediği belirtildi.

Bir çok partili ile CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'i arayarak eşinin durumu hakkında bilgi aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da olayı duyar duymaz Fatma Kaplan Hürriyet'i aradı. Eşinin durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, CHP'li vekile "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim