• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Eserler Büyük Sergi Öncesi Görücüye Çıktı

Eserler Büyük Sergi Öncesi Görücüye Çıktı
Yüreğir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 11 adet kültür evinde el emeği, göz nuru üretilen ürünler Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde görücüye...

Yüreğir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 11 adet kültür evinde el emeği, göz nuru üretilen ürünler Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde görücüye çıkıyor.

Büyük sergi öncesi seçilen bazı ürünler Adana Valisi Mustafa Büyük'ün eşi Emine Büyük, eski AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopçuk, AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç'in eşi Remziye Erdinç, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı'nın eşi Atiye Dağlı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcıları Meclis üyeleri ile daire müdürlerine yönelik olarak mini bir sergi ve defilede sunuldu. Büyük sergi öncesi davetliler eserleri hayranlıkla izledi.

Kültür evi kursiyerlerince el emeği, göz nuru üretilen ürünlerin büyük sergi hazırlıkları devam ediyor. Tüm kültür evlerini kapsayacak büyük sergi öncesi konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Göreve geldiğim günden beri benim en mutlu olduğum proje kültür evlerimizdir. Hem kadınlarımız, hem çocuklarımız, hem gençlerimiz, toplumun her kesimi bu eğitim yuvalarından faydalanabiliyor. Vefakar kadınlarımız bir yandan ailelerine bakarken buralarda da üretim yapıyorlar. Kadınlarımız buradan öğrendikleri ve ürettikleri ile satış yaparak geçimlerini sağlıyorlar. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezimizin yanı başında 4 adet ahşaptan küçük dükkün yaptık. Bu dükkanları burada üretim yapan kadınlarımıza tahsis ettik. Şu anda kadınlarımız buradan ücretsiz bir şekilde faydalanıyorlar. Bu uygulama güzel giderse daha farklı noktalarda da dükkanlar açıp kadınlarımıza ücretsiz vereceğiz" dedi.

Eserler Büyük Sergi Öncesi Görücüye Çıktı

Eserler Büyük Sergi Öncesi Görücüye Çıktı

Eserler Büyük Sergi Öncesi Görücüye Çıktı

Eserler Büyük Sergi Öncesi Görücüye Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim