• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Esenlik’in 2015 Cirosu 325 Milyon 173 Bin TL

Esenlik’in 2015 Cirosu 325 Milyon 173 Bin TL
Malatya'da birçok alanda büyümeye devam eden Esenlik Şirketi'nin 2015 yılı cirosu 325 milyon 173 bin TL olarak açıklandı.

Malatya'da birçok alanda büyümeye devam eden Esenlik Şirketi'nin 2015 yılı cirosu 325 milyon 173 bin TL olarak açıklandı. Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik'in Malatya'nın en önemli lokomotif kuruluşlarından bir olduğunu söyledi.

14 Mayıs 1990 tarihinde kurulan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki iktisadi bir teşebbüs olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi birçok alanda büyümeyi sürdürüyor. Süpermarket İşletmeciliği'nin yanı sıra inşaat emlak, temizlik hizmetleri, beton elemanları, Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali İşletmeciliği, sosyal tesisler, canlı hayvan pazarı gibi farklı kollarda hizmet veren Esenlik'in ayrıca kendi markası olan "Epak, Nergis ve Meston" markaları da bulunuyor. Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz tarafından şirketin 2015 yılı değerlendirmesi yapıldı. Esenlik'in geçmiş yıllardaki yakaladığı ivmeyi arttırarak 2015 yılında bereketli bir yıl geçirdiklerini belirten Boyraz, 2015 yılında ciro olarak 325 milyon 173 bin TL'ye ulaştıklarını belirtti. Son 8 yılda 8 milyon TL'lik yatırım ile her geçen gün büyümeye devam ettiklerini belirten Boyraz, bin 800 çalışan ile de istihdama katkı sağladıklarını belirti. Boyraz, ödedikleri verginin 32 milyon TL civarında olduğunu belirterek, "Bu rakamlar bize şunu gösteriyor. Esenlik Malatya'nın önemli bir lokomotif kuruluşudur. İçi dolu, yapmış olduğu yatırımları ile istihdamları ile vermiş olduğu vergisi ile şehrin en önemli büyük şirketlerinden bir tanesidir" diye konuştu.

Esenlik Şirketi'nin çeyrek asrı geçen bir tecrübesi ile kentte çok önemli bir hizmetler sunduğunu vurgulayan Boyraz, "Özellikle halkımızın ve müşterilerimizin de bizi sahiplenmesi ile Esenlik her yıl kendini yenileyerek büyüterek yoluna devam ediyor" ifadelerine yer verdi. Son 8 yılda yakaladıkları yatırım trendi ile şimdiye kadar Esenlik tarihinde görülmemiş bir trend yakaladıklarını söyleyen Boyraz, her yıl yatırım yaparak büyüdüklerini belirtti. Esenlik'in marketçilikte bir marka haline geldiğini kaydeden Boyraz, Malatya'nın yanı sıra son zamanlarda bölge illerinde de yaptıkları yatırımlar ile bir marka haline dönüştüklerini söyledi. Boyraz, kurumsallığı ve yaptığı hizmetleri ile Esenlik'in büyümeyi hak ettiğini dile getirdi.

Süper marketçilikte bundan sonra da bölgede çok önemli bir market olarak Esenlik'in hayatın her alanında hizmet vermeye devam edeceğini belirten Boyraz, "Çünkü Esenlik'in hak ettiği bir çizgisi var. Yani müşterisini aldatmayan, en iyiyi en uygun bir şekilde sunmayı kendine hedef olarak görmüş ve şehrimizde bir denge oluşturan bir marketimiz" diye konuştu. En son 6 süper market daha açarak belli bir noktaya geldiklerini aktaran Boyraz, son zamanlarda ülkede yaygınlaşan discount marketçilik sektörüne de girdiklerini belirtti. Şu an da Malatya'da 3 discount market olan Esenlik Pratikleri açıklarını dile getiren Boyraz, önümüzdeki ayarda 2 şube daha açacaklarını söyledi. Esenlik olarak her zaman yeniliklere açık olduklarını belirten Boyraz, "Bu marketçilik gerçekten zor bir marketçilik ama Esenlik'in alımdaki güçlülüğü, üretimde var olması ve farklı bir bakış açısıyla farkındalık oluşturarak hizmete inandığımızdan dolayı biz bu pratik marketlere de girdik" şeklinde konuştu.

Esenlik’in 2015 Cirosu 325 Milyon 173 Bin TL

Esenlik’in 2015 Cirosu 325 Milyon 173 Bin TL

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim