• BIST 9530.47
  • Altın 2479.488
  • Dolar 32.4228
  • Euro 34.7158
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Esenlik, Malatya Tarım Fuarı’na Katıldı

Esenlik, Malatya Tarım Fuarı’na Katıldı
Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, gıda alanında Nergis, deterjan alanında Epak, kent mobilyaları alanında Meston markalarını Malatya Tarım...

Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, gıda alanında Nergis, deterjan alanında Epak, kent mobilyaları alanında Meston markalarını Malatya Tarım Fuarı'nda sergiliyor.

Malatya'nın fuar kenti olarak anıldığını ifade eden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Tarım Fuarı'nın Malatya için önemli olduğunu belirtti. Boyraz, "Üreticiler ile tüketicileri bir araya getiren ve bilinçlenmesine vesile olan bir etkinlik. Şehrimiz, yakın zamanda tarımsal ürünleri bir uç mamül olarak üreten ve dışarıya satan bir il olacak. Yaptığımız bazı faaliyetler şehrin ana damarlarını etkiliyor. Bu fuar da şehrimize önemli katkılar sağlıyor" şeklinde konuştu.

Boyraz, milli bir marka oluşturma amaçları olduğunu aktardı. Boyraz, "Üretimin tam ortasındayız ve gün geçtikçe büyütüyoruz. Üretime dayanmayan bir ekonomi sağlıklı bir büyüme kaydetmez. Nergis markasını yenilebilir ve içilebilir bütün alanlarda üretimine başladık. Ulusal standartlarda bir ürün üretmek ve ambalajlama dönemini tamamladığını görüyorsunuz. Kurmuş olduğumuz pazarlama ve dış ticaret müdürlüğü ile artık Nergis markasını Türkiye kullanacak. Ürünümüzün kalitesi ve standardı çok güzel. Esenlik'in genel kalite anlayışını markalarımıza yansıttık. Üretimde kalite her daim ilk sloganımız. Epak kimya raf ürünleri ve endüstriyel kullanımda çok iyi bir noktaya ulaştı. Bölge bayiliklerimiz oluştu bu alanda. Meston markamızın kurgusu çok özel. Belediyelerin, kamu kurumlarının ihtiyaçlarını üretmeyi kendine misyon edinen bir kuruluşumuz. Özellikle altyapı ve üst yapı olarak iyi bir noktadaydık, kent mobilyaları alanında da iyi bir noktaya ulaştık. Bize düşen, bu markalarımızı daha da geliştirmek ve hayatın içerisine koymak. Gezdiğimiz şehirlerde hatta ülkelerde markamızı görmek bizi mutlu ediyor. Bir tanıdığımızı görmüş gibi oluyoruz. Bölgemizde bu şekilde dizayn edilmiş ve ürün yelpazesi bu kadar geniş tek şirket. Süreci iyi yönetir ve stratejik olarak büyütürsek markamız yakın zamanda önemli mesafeler kat etmiş olur. Fuara katıldığımız bu üç marka ile güzel bir renk oluşturduk" diye konuştu.

Esenlik'in açmış olduğu standı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Müftüsü Ümit Çimen, daire başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Esenlik, Malatya Tarım Fuarı’na Katıldı

Esenlik, Malatya Tarım Fuarı’na Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim